Megvan az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese!

Megvan az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese!
Az X-Faktor 2021-es évadának győztese ALEE lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.

Az X-Faktor 10. évadának Döntőjében már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina és Alee négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták mindkét produkciójukat, leállították a szavazást és kiderült, hogy Ferenczi Kamilla lett az X-Faktor 2021 harmadik helyezettje. A versenyben maradt két versenyző Kocsis Paulina és Alee pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján ALEE lett az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese.

Az X-Faktor 2021 döntőjében 729,129 érvényes szavazat érkezett.

Ő lett a 2021-es X-Faktor győztese Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor jubileumi évadát!

Így indult a jubileumi X-Faktor Fináléja Elérkezett a mindent eldöntő forduló, ahol kiderül, hogy ALEE, Ferenczi Kamilla, vagy Paulina lesz az X-Faktor 10. évadának győztese!

ByeAlex szerint így kell elkezdeni egy Finálét A mentorok egybehangzóan elismerték Ferenczi Kamilla produkcióját. Sőt, szerintük eddig ez volt a lány legjobb produkciója!

Ilyen eredményekkel robbant be a köztudatba az X-Faktor A legjobb 12 versenyző dalai folyamatosan felkapottak és a toplisták élén állnak. A műsornak és az énekeseknek is rengeteg követője van a közösségi platformokon. Lássuk a jubileumi X-Faktor eredményeit számokban!

Iskolásoknak szervezett adományozást Ferenczi Kamilla és Puskás Peti A jótékonysági eseményen az ajándékok mellett Kamilla egy különleges fellépéssel is meglepte a gyerekeket.

ALEE meg szeretné mutatni, hogy nincsen lehetetlen A fiú elégedett az X-Faktorban elért eredményeivel és úgy gondolja, hogy már most nyertesként távozna a tehetségkutatóból.

ALEE felidézte Puskás Peti fiatal éveit? A rapper egy kis újdonságot csempészett a produkciójába, ami amellett, hogy nagyon tetszett a mentoroknak, Petiben még felébresztette régi önmagát is.

Paulina sírva vallotta be: „Ezt sosem fogom tudni megköszönni” „Rengeteg embert tudnék felsorolni, akiktől ezt a sok szeretetet kaptam” - mesélte könnyeivel küszködve.

ByeAlex szerint Paulina a következő nemzedék zenei prófétája A mentor egykori versenyzőjéhez, Manuelhez hasonlította a lány sajátos zenei tehetségét.

Puskás Peti könnyes szemmel értékelte mentoráltja első saját dalát Ferenczi Kamilla szerint „álomszerű” volt a munka Caramellel, amit mi sem bizonyít jobban, mint a mentorok egybehangzó dicsérete.

ByeAlex meghatódva vallotta be ALEE-nak: „Szeretlek tesó” Nemcsak a fiú mentora volt eksztázisban a produkció után, Puskás Peti szerint például ALEE „egy generáció példaképe”.

Csobot Adél szerint Paulina áll hozzá a legközelebb A női mentor szerint a saját világához leginkább Paulina zenei stílusa áll közel, így őt mindenképp ott szeretné látni a végső fordulóban.

Ez a versenyző búcsúzott harmadik helyezettként az X-Faktorból Kiderült, hogy ki az a versenyző, aki a nézők szavazatai alapján nem folytathatja tovább a versenyt.

Búcsúfilm: Íme Ferenczi Kamilla legszebb pillanatai az X-Faktorban Ferenczi Kamilla a győzelem kapujában búcsúzott a versenytől. Idézd fel újra a legemlékezetesebb perceit!

ALEE nem tudta, mit kezdjen ByeAlex zenéjével A mentor pedig nem tudta szó nélkül hagyni a rapper véleményét…

Paulina: „Megtisztelő volt Lacival énekelni” Gáspár Laci és Paulina a közös produkciójuk után boldogan vallották be, hogy óriási öröm volt számukra a közös munka.

Így jutott el ALEE a Fináléig Idézd fel újra ALEE legjobb pillanatait a Válogatótól egészen az élő show-ig!

Gáspár Laci a sajátjához hasonlította ALEE pályafutását A mentor sok közös pontot vélt felfedezni a fiatal rapper és saját maga között. Vajon milyen hasonlóságot emelt ki?

Így jutott el Paulina a Fináléig Idézd fel újra Paulina legjobb pillanatait a Válogatótól egészen az élő show-ig!

Csobot Adél Paulinának: „Nekem te vagy az X-Faktor győztese” A női mentor elmondása szerint nem volt olyan nap a Válogató óta, hogy ne hallgatta volna meg Paulina „Ajándék” című slágerét.

Íme a győztes dal a 2021-es X-Faktor nyertesétől Az eredményhirdetés után újra mikrofont ragadt a jubileumi X-Faktor nyertese, hogy elénekelje a győztes dalát!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor