Megvan a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontja

Megvan a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontja
Nyolc országban indul el február 14-én a streamingfelület. A havi előfizetés árát is elárulták.

Magyarország mellett még további hét európai országban (Albánia, Csehország, Koszovó, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szlovákia) élesedik február 14-én a Paramount és a Viacom közös streamingplatformja, a SkyShowtime - írja a kreativ.hu.

A SkyShowtime közleménye szerint induláskor már elérhető lesz a magyarországi nézőknek a filmes kínálatban az Ambulance, a Downton Abbey: A New Era, a Jurassic World Dominion, a Ray Donovan: The Movie, a The Northman vagy a Top Gun: Maverick is. Később olyan filmek érkezését ígéri a SkyShowtime közleménye, mint a Nope, a Minions: The Rise of Gru vagy a Smile.

A sorozatos felhozatalban pedig többek között olyan címekkel indul a felület itthon, mint az American Gigolo, a Halo, a Let The Right One In, a Star Trek: Strange New Worlds, a The Offer vagy a Yellowstone.

Ezen túl, ahogy az korábban kiderült a felület lesz az új otthona az HBO európai gyártásainak is. Így SkyShowtime-on lesz elérhető például A besúgó is.

Magyarországon a havi előfizetés ára 1999 Ft lesz.

A SkyShowtime a www.skyshowtime.com oldalon, vagy applikáción keresztül (Apple iOS, tvOS, Android készülékeken, Android TV, Google TV és LG TV) lesz elérhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: SkyShowtime