Megtalálták az eltűnt 22 éves influenszer holttestét

Megtalálták az eltűnt 22 éves influenszer holttestét
Gabby Petito személyleírásával megegyező női holttest maradványaira bukkantak vasárnap Wyomingban, a Grand Teton Nemzeti Parkban.

Az FBI sajtószóvivője egyelőre nem erősítette meg minden kétséget kizáróan, hogy a milliók által követett 22 éves influenszer maradványait találták meg, mivel még nem zárult le a szakértői azonosítás, de a családot már értesítették. A halál okát sem sikerült egyelőre megállapítani - írja a hirado.hu.

Petito szülei szeptember 11-én jelentették be lányuk eltűnését, miután vőlegénye, Brian Laundrie egyedül tért vissza az eredetileg ősz végéig tervezett, az Egyesült Államokat körbejáró túrájukról szeptember 1-én. A férfit hiába faggatták a lány szülei, nem volt hajlandó semmit elárulni Gabby hollétéről. Brian egyébként kedvese autójával utazott haza, és az elmúlt napokban saját szüleinél húzta meg magát, azonban az FBI nem tudta kihallgatni Gabby eltűnésének ügyében, ugyanis a férfit péntek óta eltűnt személyként tartják nyilván.

Laundrie-t jelenleg nem vádolják gyilkossággal, erre utaló bizonyíték egyelőre nincs a nyomozók birtokában, az FBI eltűnési ügyként kezeli Gabby és Brian esetét is.

A pár, akiknek Youtube és Instagram oldalait is mszázezrek követték, feltöltött tartalmaik szerint boldog, kiegyensúlyozott pár képét mutatták, azonban azóta árnyaltabb a kép. Rendőrségi dokumentumok szerint augusztus 12-én Utah államban kihívták a rendőrséget a szóban forgó, hangosan vitatkozó párhoz, ahol állítólag Gabby sírva panaszolta el, hogy erőszakosan bánt vele a párja, bár feljelentés nem történt.

Gabby édesapja, nem sokkal az FBI elkeserítő híre után az alábbi fotóval emlékezett meg lányáról:

"Az egész világra hatással volt."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: influencer