Megtalálták Gabby Petito vőlegényének maradványait

Megtalálták Gabby Petito vőlegényének maradványait
Brian Laundrie-t már hetek óta kereste a rendőrség, miután megtalálták menyasszonya, Gabby Petito holttestét Wyomingban.

Egy floridai parkerdőben találták meg Gabby Petito vőlegényének emberi maradványait - adta hírül az FBI a Twitteren - vette észre a life.hu. A férfit a fogászati leletei alapján azonosították. Egy hátizsákot és egy laptopot is találtak a maradványok közelében.

A Laundrie család ügyvédje a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy a rendőrség a család segítségével találta meg a maradványokat. Brian apja a parkban sétálva talált rá egy zsákra, amit a rendőrök vizsgálni kezdtek. Ennek a közelében leltek rá a hátizsákra, és végül a maradványokra.

Gabby Petito, az ismert amerikai influenszer és vőlegénye, Brian Laundrie furgonjukkal indultak hosszabb utazásra., Amerika nemzeti parkjait akarták felkeresni. Az útról rendszeresen közvetítettek az Instagramon. A bejelentezések azonban egyszer csak véget értek. Laundrie egyedül tért haza az autóval. Hogy hol van Gabby, azt nem árulta el, majd napokkal később ő is eltűnt. Gabby holttestére később találtak rá Wyomingban. A halottkém jelentése szerint a lányt megfojtották.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: influencer