Megkezdődött a harc a Nyerő Páros trófeáért!

Megkezdődött a harc a Nyerő Páros trófeáért!
Elindult az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának legújabb évada, amelyben nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.

Az évad legelső feladatában a lányok párbajoztak egymással. Nagy volt a tét, hiszen a játékban alulmaradt párokat a Hostel LöPattant tömegszállás várta, azok a párok pedig, akik győztesen jöttek ki az első párbajból, megkapták a lehetőséget, hogy a villa kertjében található luxusrezidenciára licitálhassanak. Amelyik pár a legnagyobb tétet rakta, az költözhetett a luxusvillába és kapta meg az ezzel járó kiváltságokat.

Ma a lányok mutathatták meg, hogyan tudnak tájékozódni és irányítani, holnap viszont a fiúk játéka következik. Balázs bemutatta Kabátnak a Nyerő Páros 5. évadának sztárpárjait A műsorvezető egy bulvárújságot lapozgatva vázolta a játékmesternek, hogy kik küzdenek meg a Nyerő Páros címért a sztár reality vadonatúj évadában.

Nádai Anikó már a beköltözés előtt elsírta magát A műsorvezető és szerelme 8 hónapja alkotnak egy párt, és már most rengeteg vicces emlékkel gazdagodtak. Anikó nem is bírta visszafojtani könnyeit párjának tett vallomása után. 

LL Junior törölni akarta Kinga számát, amikor először meglátta Az énekes és szerelme 8 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, majd egy éve kislányuk is megszületett. Most mindennapjaik titkaiba is beavatták a nézőket.

Pataki Zitáék: „Imádom az életünket” Az időjós és szerelme kapcsolata immár 9 éve tart, viharfelhőktől mentesen. Attila minden egyes nap elmondja Zitának, mennyire boldog.

Hoppá! Kulcsár Edina kidobta Csuti jegygyűrűjét A szépségkirálynő és párja kapcsolata mindig is viharos volt, ráadásul egy veszekedés után Edinánál teljesen betelt a pohár, amit Csuti egész eddig észre sem vett...

Kárpáti Rebeka Fecóról: „Nem normális!” A szépségkirálynő és fodrász szerelme több mint másfél éve vannak együtt. Most bepillantást nyerhettek közös életük rejtelmeibe.

Molnár Guszti vallomásától elérzékenyült szerelme A Drága örökösök sztárja és közgazdász párja másfél éve alkotnak egy párt, ám Guszti véleménye szerint mindig is ismerték egymást...

Nádai Anikó Molnár Gusztinak: "Te szakács vagy?!" A Reggeli házigazdája igen kellemetlen helyzetbe került, amikor megpillantotta a villába belépő színészt. Anikó barkochbával próbálta kideríteni, ki valójában Guszti.

Somfai Péter felesége könnyek között vallott régi sérelmeiről A vívó és felesége 20 éve ismerik egymást, és bár jelenleg töretlen a boldogságuk, a múlt még mindig beárnyékolja házasságukat…

Kamarás Norbi aggódik: ˝Nehogy összebalhézzunk exeken!˝ Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai szinte minden idejüket együtt töltik. Boldogságuk határtalan, de van, amitől már előre tart Norbi...

Norbi vs. Guszti: "Ebben a szériában én vagyok egyedül színész!" A színész és párja teljesen kiakadt Norbiék érkezése után, hiszen az Éjjel-Nappal Budapest sztárja egyből csípős megjegyzést tett Guszti kinézetére.

Balázs próbára tette Kabát Petit az akadálypályán A sztárpárok párbaja előtt a műsorvezető és játékmestere is letesztelte a Nyerő Páros legelső feladatát.

Sebestyén Balázs: „A Mónika show-ban nem ordibáltak ennyit!” Molnár Guszti és Kamarás Norbi szerelmei torkaszakadtukból üvöltötték végig a Nyerő Páros vadonatúj évadának első feladatát. A feszültség tapintható volt a levegőben!

Harc az ágyakért: Nádai Anikó párja fél a sötétben Az első játék vesztes párjai a Hostel LöPattant közös szálláshelyére költöztek be, ahol egyből elindult a küzdelem a kényelmes helyekért. A párosok fóbiáira is hamar fény derült…

LL Juniorék a luxuslakosztállyal luxus kiváltságokat is kaptak Az első játék nyertes párosainak a saját pénzükből kellett licitálniuk a fényűző rezidenciára, ami több előnyt is rejteget a játék folytatásában.

Baleset: Kulcsár Edina hasra esett izgalmában A licitálás után a három nyertes páros megkezdte a küzdelmet a lakosztályokért. A szépségkirálynő akkora hévvel vetette bele magát a versenybe, hogy kisebb balesett lett a vége…

Kárpáti Rebeka párja több év kihagyás után először ült volán mögé Fecó nem igazán rutinos az autóvezetésben, ám most kénytelen volt a gázpedálra lépni. Ellenfelük, Somfai Péterék viszont szinte zökkenőmentesen vették az akadályokat.

Kabát Peti nem érti, hogy Pataki Zitáék mit csinálnak Az időjósnak és szerelmének rendesen meggyűlt a baja az akadálypályán, hiszen Attila azt sem tudta, merre forgassa a kormányt. Ellenfelük, LL Junior viszont végigröhögte a feladatot.

Előzetes: Válságban Kulcsár Edina és Csuti házassága! (10.19.) A Nyerő Páros következő részében a sztárpárok intim és fájdalmas titkairól is lehull a lepel! Nyerő Páros 21:00-kor az RTL Klubon!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!