Meghalt Anne Heche, miután súlyos autóbalesetet szenvedett

Meghalt Anne Heche, miután súlyos autóbalesetet szenvedett
A színésznőnél beállt az agyhalál, ezért lekapcsolták az őt életben tartó gépekről.

Pénteken meghalt Anne Heche színésznő, miután agyhalottnak nyilvánították súlyos autóbalesetét követően - írja a Guardian nyomán a szeretlekmagyarország.hu Heche halálát egy barátnője, Nancy Davis jelentette be a Twitteren.

Mint megírtuk, az 53 éves híresség múlt héten először egy garázsba rohant bele autójával, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. A kocsi később kigyulladt, Heche pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután csak félórás küzdelem után tudták kiszabadítani. Agysérülése mellett súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott.

Családja csütörtökön azt közölte, a színésznőnél beállt az agyhalál, így lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. Korábbi rendelkezése alapján a sztár szerveit átültetésre ajánlják fel.

A rendőrségi jelentések szerint Anne Heche autójának roncsában egy vodkásüveget találtak, ám a nő nem volt részeg a baleset pillanatában. Azonban a vizsgálatok szerint vezetés előtt nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Anne Heche, baleset