Megérkezett a Vezess első podcastje

Megérkezett a Vezess első podcastje
A podcast epizódjaiban az online autós magazin szakértő-újságírói beszélik meg a sportág legizgalmasabb híreit, a műsor felvétele pedig akár élőben is követhető a Vezess YouTube-csatornáján.

322 Nagydíj zajlott le a Forma-1-ben, mióta a Vezess önálló Forma-1 rovata elstartolt 2004-ben. A 2021-es idényben azonban már nemcsak írott tartalmakkal találkozhatnak a felhasználók, hiszen az autós lap elindította első podcastját. A Vezess Csapatrádió néven futó beszélgetős műsor fő témája a Forma-1, de a résztvevők más motorsportok híreit is átbeszélik, mindezt versenyelemzésekkel, kulisszatitkokkal, háttérinformációkkal és pletykákkal fűszerezve.

Minden podcast-adás felvétele élőben követhető a Vezess YouTube-csatornáján, ahol a nézők akár kérdezhetnek is. Végül a hanganyag felkerül Spotify-ra és iTunesra is.

A Vezess Csapatrádió első adása már elérhető, amely egyben a hamarosan induló a 2021-es Forma-1-es világbajnokság beharangozója is. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér, a Vezess Forma-1-es szakírói több releváns kérdést is kiveséznek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: podcast, Vezess.hu, sport