Még több mesefilm és vígjáték a Direct One videótárban

Még több mesefilm és vígjáték a Direct One videótárban
A Direct One televízió szolgáltató újabb tartalmakkal bővíti a Direct Now alkalmazásában található videótár kínálatát. 2021. június elejétől már a Nickelodeon és a Comedy Central tartalmai is színesítik a repertoárt. Ráadásul, ha valaki most fizet elő a Direct One szolgáltatására még értékes ajándékokat is nyerhet – érdemes tehát most csatlakozni!

A Direct One, lépést tartva az aktuális tartalomfogyasztási szokásokkal, kiemelt figyelmet szentel  a Direct Now néven ismert online TV szolgáltatásának és alkalmazásánák folyamatos fejlesztésére, az itt elérhető tartalmak bővítésére. A digitális szolgáltatással – melyet az előfizetők ingyenesen érhetnek el – a kedvenc műsorok, filmek bárhol megtekinthetők, ugyanis az applikáció letölthető okostelefonra, tabletreokostévére, illetve böngészőben megnyitva is nézhető. Nincs többé elszalasztott meccs vagy lekésett sorozat, hiszen számos csatorna műsora újranézhető és visszajátszható. A Direct Now alkalmazás videótárában pedig extra videós tartalmak is hozzáférhetők, és a kínálat folyamatosan frissül, illetve most tovább is bővül.

Ezúttal a gyerekek és a stand-up comedy rajongói örülhetnek, mert a videótárba június elején további két csatorna tartalmai érkeztek. A Nickelodeon és Comedy Central műsoraiból ismert, minden korosztály számára szórakozást nyújtó válogatással érkeznek a ViacomCBS tartalmak a Direct Now videótárába.

Nickelodeon kínálatában a legkisebb korosztályt tanulásra és gondolkodásra ösztönző Szuper Szárny és Umozoomi csapat mellett az iskolásoknak is szórakozást nyújtó Tini Ninja Teknőcök felemelkedése, SpongyaBob Kockanadrág és a Tündéri keresztszülők is elérhető. Az élő szereplős műsorok terén többek között a világot meghódító Big Time Rush és a V, mint Viktória tekinthető meg.

Humor vonalon a Comedy Centralról ismert New York-i lányok mindennapjait követő Broad City-t, a felnőtt animációs rajzfilmek szerelmeseinek a Furcsa Amcsik és a Firka Villa sorozatokat ajánljuk. Amy Schumer, világhírű komika, pedig az Amynek áll a világcímű vígjátéksorozatával biztosítja a rendszeres kacagást az otthonokban.

Az említett sorozatok mellett számos ismert és szórakoztató műsor is megtalálható a videótárban a két csatorna kínálatából.

További változatos tartalmak a Direct Now videótárban

Az alkalmazás videótára változatos szórakozást kínál, hisz az újdonságokon kívül számos más műfaj világszínvonalú műsorai is elérhetők benne. A National Geographic színvonalas dokumentumfilmeket, lélegzetelállító képekkel tarkított tudományos sorozatokat kínál. A Direct One előfizetők Magyarországon elsőként kaphattak hozzáférést a National Geographic és a National Geographic Wild gyűjteményéhez. Tavasszal érkeztek a videótárba az AMC izgalmas sorozatai. Március óta pedig gyerekeknek is nyújt extra tartalmakat a szolgáltató: a Minimax illetve a JimJam népszerű mesefilmjei várják őket a Direct Now alkalmazásban.

Nyereményjáték új előfizetőknek

Aki ezek után kedvett kapott, hogy csatlakozzon a Direct One előfizetői táborához, most különösen jól jár, mert nem csupán kedvezményes áron juthat hozzá a szolgáltatáshoz, hanem nyereményjátékban is részt vehet. A mintegy 40 értékes nyeremény között megtalálhatóak márkás okostévék, tabletek és játékkonzolok is. A sorsolásban való részvételhez az új előfizetőknek mindössze regisztrálniuk kell 2021. május 24. és július 31. között a nyerj.directone.hu weboldalon, ahol az egyéb részletekről is olvashatnak.

További információ a www.directone.hu oldalon és a Direct One Facebook oldalán érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!