Médiaszakmai videósorozatot indít a Whitereport

Médiaszakmai videósorozatot indít a Whitereport
A reklám- és médiapiac vezető üzleti szereplőit invitálja kamera elé a Whitereport, hogy a szakma jelenéről beszéljenek. A rövid insider-videók az aktuálisan legfontosabb piaci történésekre reflektálnak a szakma prominens személyiségeinek szempontjából, valamint tanácsot is adnak a szakmabelieknek. Az első videó a ritkán nyilatkozó Ziegler Gáborral, az Indamedia Network vezérigazgatójával készült. Csupán 2 perces – de sokat elárul.

"Az adatbázis- és stratégiai tanácsadó cégektől szokatlan formátum ötletét az adta, hogy a Whitereport-csapat vagy a múlttal foglalkozik a Whitereport-adatbázis médiakínálati, piacszerkezeti, tulajdonosi, pénzügyi adatainak múltbeli adatai kapcsán, vagy jövőbeli trendeket, előrejelzéseket készít ügyfelei számára. Így kimarad a jelen idő, pedig a jelen nagyon fontos. Az adatokon túl azok is, akik a trendeket létrehozzák. Vagyis érdemes őket kérdezni, mire készülnek, mit éreznek, hisz döntéseik nagyban befolyásolhatják a piac jövőbeli alakulását." - mondja Nagy Timea, a Whitereport kutatási igazgatója.

A Whitereport új videósorozatának ötlete a poszt-COVID érában gyökerezik. A pandémia hozadéka, hogy megnőtt a digitális szakmai térben a kommunikáció szerepe és ezzel az információcsere, a folyosói pletykák, a vezetői telefonhívások némiképp háttérbe szorultak. "Ma már mindenki digitális szakember, de a legtöbben megbuknának a digitális térben egy visibility-teszten. Ezért át kell gondolnunk, hogyan kommunikálunk és jelenünk meg digitálisan. Itt az ideje megmutatni, mit gondolunk, és meghallgatni más befolyásos szakemberek, döntéshozók helyzetértékelését.” - teszi hozzá Incze Kinga, a globális szakmai világban, a Mediaspace.global platformmal szerzetet tapasztalatai alapján.

A Valami van a levegőben cím reflektál Incze Kingának, a Whitereport ügyvezetőjének What’s in the air címen a Kreatív.hu-n futó, a Budapest-London tengelyen megtett üzleti útjairól és szakmai tapasztalatairól szóló blogjára. A hazai videósorozat azonban csak a magyar piacra és a hazai vezetőkre fókuszál.

A sorozat a Whitereport Youtube csatornáján, Linkedin oldalán, valamint a weboldalán is elérhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Whitereport.hu