Lezajlott a ValóVilág 11. szériájának első Párbaja

Lezajlott a ValóVilág 11. szériájának első Párbaja
A játék első Párbajáról Melina tért vissza a villába győztesen, Henrik nyugtázta vereségét és nem bánt meg semmit. Piros és Anita révén a konyha gyakorlatilag felrobbant, mikor egymásnak estek, mindeközben persze Barna tovább szövögette szálait háremhölgyeivel, amiről senki sem maradhat le, hiszen a villa eseményei 24 órában nézhetőek a www.rtlplusz.hu oldalon lévő live stream-ben.

„Mint egy amazon, kiáll, és küzd” – ezért támogatták a játékosok VV Melinát

A párbaj során VV Melina támogatói közül VV Piros mondta el, hogy miért szeretnék, hogy VV Melina térjen vissza a villába.

„Füstöl, mint az atomgyár” – ezért támogatták a játékosok VV Henriket

A párbaj során VV Henrik támogatói közül VV Rico mondta el, hogy miért szeretnék, hogy VV Henrik térjen vissza a villába.

Íme a VV11 első párbajának győztese

A nézők döntöttek arról, hogy ki az, aki az első párbaj után győztesen térhet vissza a villába. A videóból kiderül, hogy melyik játékosra mennyien szavaztak.

Ezek voltak VV Henrik legszebb pillanatai a villában

A nézők úgy döntöttek, hogy VV Henriknek kell elhagynia a villát. A videóban megnézheted VV Henrik legemlékezetesebb pillanatait.

Így fogadták a villalakók az első párbaj győztesét

A villalakók nagyon izgultak, hogy melyik társuk fog visszatérni a párbajról. Sokan kicsattantak az örömtől, azonban másoknak arcukra fagyott a mosoly. Ha kíváncsi vagy rá, hogy ki tért vissza, nézd meg a videót!

„Kitett a villából” – így érez VV Henrik VV Melinával kapcsolatban

Extra videónkban a ValóVilág első párbajának kiesője, VV Henrik elárulta, hogy mit gondol ellenfeléről, VV Melináról, és ki az a lány, aki a legközelebb került a szívéhez a villában. Ha kíváncsi vagy rá, hogy VV Henrik kinek drukkol, nézd meg a videót!

„Szeretnék negyediknek jönni” – szexi átverést terveltek ki VV Barnáék https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/szexi-atveres-vv-barna-vv-anita-vv-rico VV Barni, VV Anita és VV Sajti ördögi tervet készítettek, hogy felhergeljék VV Renit, azonban VV Rico sem akart kimaradni a buliból. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogy sült el az átverés, nézd meg a videót!

VV Barna ismét az ujja köré csavarta VV Renit https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/vv-barna-vv-reni-csok-terv A srác terve működött, így sikerült kicsikarnia VV Renitől egy csókot. Azonban nem csak egy csók csattant el, de az éjszakát is együtt töltötték. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történt köztük, nézd meg a videót!

„Ne vedd el a kezemet” – VV Barna VV Anita melleit simogatta https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/vv-barna-vv-anita-mellek-simogatas VV Barna a reggelt is hódítással indította: a VV Renivel töltött éjszaka után VV Anita melleit vette kezelésbe. A videóból kiderül, hogy mit szólt ehhez VV Anita.

„Egy kislánynak éreztem magam, aki megkapta a nyalókáját” – VV Bibi kárörvendett VV Melina veszteségén https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/kislany-nyaloka-vv-bibi-karorvendes-vv-melina-kovetok VV Melina sok követőt vesztett az influenszer versenyben, amit VV Bibi kaján vigyorral az arcán szemlélt. Az örömöt azonban váratlan bejelentés követte: egy villalakó orvosi ellátásra szorult. A videóból kiderül, hogy mi történt a villában.

„Szerintem bekattant” – VV Piros és VV Anita egymásra dobálták a konyhát https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/bekattant-vv-piros-vv-anita-dobalas-konyha A villalakók azt a feladatot kapták, hogy bírjanak ki egy órát káromkodás nélkül. Nemcsak a feladatot nem tudták teljesíteni, de VV Anita és VV Piros úgy összevesztek, hogy konyhai csetepaté lett a vége. A videóból kiderül, hogy ezúttal miért estek egymásnak a lányok.

„Benned bíztam meg a legjobban” – durván beleálltak a villalakók VV Renibe https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/vv-reni-beszolas-siras-tamadas-vv-kriszti-vv-rico VV Reni annyi oldalról kapott támadást, hogy nem bírta, és a nyugiszobába szeretett volna elvonulni. Azonban támadói ott is megtalálták, így VV Rico és VV Lissza mellé még VV Piros is beleállt.

„Azt éreztem, hogy meg fogok bolondulni” – VV Kriszti és VV Márió nyelvtani kérdéseken vesztek össze https://rtl.hu/valovilag/2022/12/03/vv-kriszti-vv-mario-nyelvtani-kerdesek-vita VV Kriszti teljesen kiakadt VV Márió válaszain, így heves vita alakult ki közöttük a magyar nyelvtan használatát illetően. Ha érdekel, hogy Márió milyen kifejezésekkel készítette ki Krisztit, nézd meg a videót!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ