Kulcsár Edináék a Nyerő Páros legújabb kiesői

Kulcsár Edináék a Nyerő Páros legújabb kiesői
A korábban kieső párok közül Pataki Zitáék térhettek vissza a játékba, ráadásul rekordnyereménnyel zárták az előző játéknapot.

Jutalmuk egy nagyon fontos kiváltság lett, amely az esti szimpátiaszavazást is befolyásolta. Kulcsár Edina és párja, Csuti gyűjtötte a legkevesebb pénzt ebben a fordulóban, így jól tudták, hogy veszélyzónások lesznek, mégis felbontották a korábban kötött bizalmi szövetséget. A közös játékon elért eredmény alapján Molnár Guszti és párja, Vivi is veszélyzónába került. A szimpátiaszavazás eredménye döntetlen lett, így a játékból a kevesebb pénzt gyűjtő Edina és Csuti távozott. Norbi Odettnek: „Hogy beszélsz velem?! Szakítok!” Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai mindent bevetettek a sufniban, ám a feszültség így is elhatalmasodott közöttük.

Kulcsár Edináék megtalálták a „győztes stratégiát”? A szépségkirálynő és férje mindössze egyetlen eszközzel hordták át a vizet, és nem is hallgattak Balázs javaslatára. Csuti elégedetten elevenítette fel a játékban szerzett tapasztalataikat.

Pataki Zita kárt tett Kabát férfiasságában? „Ne haragudj, biztos kisebb lett most!” – mondta az időjós Kabátnak. A sztárpár ugyanis a játékmester testét kihasználva küzdött a feladatban, aki fájdalmában végigkiáltozta a játékot.

Junior beszólt Balázsnak: „Te szemét!” A műsorvezető nem bírta szó nélkül hagyni a sztárpár játékát, hiszen Kinga szinte egyedül teljesítette a feladatot. Mikor szóvá tette meglátását Juniornak, a zenész egyből visszaszólt Balázsnak…

Gusztiék megtanították kézenállni Kabátot? „Egészen dermesztő, ami történik!” - hüledezett Balázs a színész és párja játékát szemlélve. A műsorvezető nem tudta eldönteni, mi a céljuk Gusztiéknak...

Kulcsár Edináék vs. Molnár Gusztiék: Újabb pár távozott a villából A sztárpárok leadták voksaikat, Pataki Zitáék pedig dupla szavazattal indultak neki a szimpátiaszavazásnak.

Edina Csutinak: „Ne sírj, mert akkor én is sírok!” A búcsú pillanatában Csuti is elérzékenyült, aki alig bírta visszafojtani könnyeit. „Teljesen másképp fogjuk innentől kezdve élni az életünket”! – mondta Edina, hiszen mindketten érzik, hogy rengeteget adott házasságuknak a Nyerő Páros.

Előzetes: „Annyira jó lenne, ha elfogadnád önmagad” (11.09.) Úgy látszik, új szintre lép a lányok kapcsolata, hiszen Vivi megpróbál lelket önteni Kingába. Megható szavai könnyeket csalnak LL Junior felesége szemébe. Nyerő Páros ma este 21:00-kor az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros