Kulcsár Edina megmutatta pocakját

Kulcsár Edina megmutatta pocakját
Kulcsár Edina már nem akarja rejtegetni egyre gombölyödő hasát, hatalmas mosollyal az arcán büszkélkedett el azzal, milyen szépen növekszik a pocakja. A hamarosan háromgyermekes édesanya arcáról levakarhatatlan a vigyor, amit nem is rejt véka alá, mivel hálás azért, hogy végre azt az életet élheti, amit megálmodott.

Egy hónapja derült ki az örömhír, hogy Kucsár Edinának és G.w.M-nek kislányuk lesz. A pár egy óriási buli során tudta meg, hogy hamarosan beszerezhetik a rózsaszínű holmikat a gyermeküknek - írja a BlikkRúzs. Azóta arra is fény derült, hogy már a pici nevét is kitalálták. Az egykori szépségkirálynő az alábbiakat mondta ezzel kapcsolatban:

A neve fantasztikus. Maga a csoda, és szerintünk nagyon különleges. Olyan, hogy tudod, ő G.w.M és K. E. kislánya – jegyezte meg a kismama, aki ha akarná, sem tudná titkolni, hogy kisbabát hord a szíve alatt.

Edina teljesen kivirult, amióta a rapperrel egymásra találtak, a közös kislányuk pedig csak hab a tortán. A legfrissebb Instagram-fotóján már szemmel látható, milyen szépen kerekedik a pocakja. Kétség sem fér hozzá, hogy jól áll neki a várandósság!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina