Kulcsár Edina G.w.M. családjáról mesélt

Kulcsár Edina G.w.M. családjáról mesélt
Kulcsár Edina és Varga Márk, G.w.M. tavaly év elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak és azóta is szárnyalnak a boldogságtól. Nyáron kiderült, hogy Edina első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, később pedig a lánykérésre is sor került.

A volt szépségkirálynő kérdezz-felelek játékot indított Instagram-oldalán, ahol az egyik követője arra volt kíváncsi, hamar befogadta-e őt párja családja - írja az nlc.hu.

„Talán nem túlzás azt mondani, hogy azonnal. Már az első találkozásnál mindenki szimpatikus volt a másiknak. Náluk is olyan nagy a szeretet és az összetartás a családban, hogy szerintem ez volt a közös nevező, és talán, ami ennél is fontosabb, hogy feltétel nélkül szeretjük Márkot. Egy anyának nincs nagyobb megnyugvás annál, amikor azt látja, hogy gyermeke olyan személy mellett van, akivel önfeledten boldog – válaszolta Edina, aki egy másik követőjének azt is elárulta, hogyan választottak nevet a kislányuknak. – Hangzása a vezetéknévvel, csengése, jelentése, számmisztikai elemzése. Igazából minden oldalról szeretek megvizsgálni egy nevet, amit a gyermekemnek adok.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!