Közönségtalálkozót tartottak a Mintaapák

Közönségtalálkozót tartottak a Mintaapák
Lelkes rajongók, villanó vakuk, záporozó kérdések, selfik és autogramok minden mennyiségben. Több, mint 1000 jelentkező közül került ki az a 20 szerencsés, akik az ország különböző pontjairól érkeztek másodmagukkal, hogy teljesülhessen nagy álmuk, és találkozhassanak a Mintaapák színészeivel.

Óriási öröm érte a TV2 Mintaapák című sorozatának rajongóit. Nemrégiben találkozhattak néhány kedvencükkel, akikkel eltölthettek pár órát a sorozat ikonikus díszletében. A széria hűséges nézői beszélgethettek a színészekkel és a gyerekszereplőkkel, közös fotókat készítettek velük, és elsőként nézhették még a kimaradt jelenetekből összevágott bakivideót.

Az együtt töltött idő óriási élmény volt a nézőknek és a sorozat szereplőinek egyaránt. Száraz Dénes, Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Mészáros Béla, Kuna Kata, Pataki Szilvia, Gáspárfalvi Dorka vagy a gyerekszereplők közül például Vághy Vivien, Magyar Olívia és Pék Ádám testközelből érezhették a feléjük áradó pozitív energiát.

„Nagyon jó érzés mindannyiunknak, hogy a sok szeretetre, amellyel a sorozatot készítjük, ilyen fantasztikus visszacsatolást kapunk. Élmény volt találkozni a rajongókkal, akik között akadt olyan is, aki szerette volna megtudni a történet folytatását, ám mi erről természetesen túl sokat nem árulhattunk el, mert azzal lelőnénk olyan dolgokat, amelyekre majd csak a későbbiekben derülhet fény" – kezdte Kamarás Iván, akit Géza szerepében láthatnak a nézők.

„Meglepett, hogy ilyen sokan válaszolták meg a kérdést, amellyel jelentkezni lehetett a találkozóra. Úgy tudom körülbelül 1200-an szerettek volna eljönni, és ebből 20 embert sorsoltak ki. Jó érzés, hogy ilyen sokan követik a Mintaapák történetét, még távolabbi magyar városokból is elutaztak hozzánk ezért. Vicces volt megmutatnunk az otthonunkat, a rendelőt, ahol forog a sorozat. Olyan volt, mintha vendégeket fogadtunk volna a kislányommal" – tette hozzá a Tamást megformáló Száraz Dénes.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Mintaapák