Kitiltották Trump új oldalát a Twitterről

Kitiltották Trump új oldalát a Twitterről
A volt amerikai elnök előállt egy olyan közösségi oldal klónnal, ami tulajdonképpen egy személyes blog, ahol a posztok mind arra optimalizáltak, hogy Twitteren, Facebookon vagy más közösségi oldalakon megosszák azt az emberek.

Most azonban a Twitter kitiltott egy olyan fiókot, ami azt állította, hogy Trump oldalának nevében osztja meg az elnök bejegyzéseit. Vagyis nem a kitiltott Trump posztolt, hanem az oldala, és a mögötte álló személyek - írja a Marketingmorzsák. Ennek ellenére a Twitter szerint megszegték az oldal szabályzatát. Az továbbra sem baj, ha valaki onnan oszt meg tartalmakat, de a fiók tulajdonosa azt állította, hogy az elnök nevében másolja be a tartalmakat. Vagyis ha Donald Trumpot kitiltották az oldalról, a tiltás nem kerülhető meg azzal, hogy egy szócsövet használ, aki az ő nevében, személyiségét, márkáját vagy jogi személyét felhasználva posztol.

Ennek ellenére van még több olyan fiók, ami pontosan ugyanezt teszi, ezek közül nem tudni, hogy hány köthető valóban a volt elnökhöz, és hányat üzemeltetnek tőle teljesen független szimpatizánsok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Trump, Facebook, Twitter