Kihagyhatatlan szilveszteri buli az RTL csatornáin

Kihagyhatatlan szilveszteri buli az RTL csatornáin
Az idei év végén is rendkívüli szilveszteri kínálattal várják a nézőket az RTL portfólió csatornái. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó szilveszteri különkiadással jelentkezik, emellett 2022 szilveszterén is különleges közreműködők adják elő a Himnuszt és az újévi köszöntő is tartogat majd meglepetéseket éjfélkor az RTL-en. A NőComment! sztárjai idén is fergeteges showműsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik 2023-at Liptai Claudia vezényletével a megújult RTL KETTŐ-n.

Az RTL Híradójánál többéves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2022-ben sem. Az óévet ezúttal a Hírcsárda szerkesztőségének álhíreivel búcsúztatja a két szilveszteri hírolvasó: Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás.

Ahogy azt a nézők már megszokhatták, december 31-én éjfélkor különleges közreműködők adják elő a Himnuszt az RTL-en. Ezúttal a nagyrészt pedagógusokból álló Kecskeméti Énekes Kör előadásában csendül fel a Himnusz az újév első perceiben a csatornán. A KÉK 30 fős énekkarához a Miraculum gyerekkórus is csatlakozik, hogy a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola dísztermében pedagógusok és diákok közösen köszöntsék a 2023-as évet.

Az RTL nézői a szilveszteri adások előkészületeiről és kulisszatitkairól a Fókusz adásaiban is láthatnak majd összeállítást.

Az RTL műsorán igazi klasszikusok gondoskodnak a jó hangulatról az év utolsó napján. Különösen a Bud Spencer-Terence Hill-filmek rajongóinak érdemes a lencse mellé a hagymás babot is bekészíteni, ugyanis egymás után érkezik a Kincs, ami nincs, a Különben dühbe jövünk, és az ...és megint dühbe jövünk. Január elsején délutántól újabb film- és sorozatmaratonnal pihenhetünk rá az előttünk álló évre. Aki lemaradt, felzárkózhat a Drága örökösök – A visszatérés maratonnal, érkezik a Macskanő Halle Berry-vel és Sharon Stone-nal, majd a HÍradó után a Maci Laci című családi vígjáték és a Vasököl című akciófilm Hugh Jackmannel.

Fergeteges show-val köszönti az új évet a NőComment!

Idén is fergeteges showműsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik 2023-at a NőComment! sztárjai Liptai Claudia vezényletével december 31-én 19:00 órától másnap hajnalig a megújult RTL KETTŐ-n, miközben 21.00 és 23.00 között a Való Világ Párbaj is izgalmas perceket hoz az év utolsó óráiban.

A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik intenek búcsút az óévnek és koccintanak az újra, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak egész éjjel.

A fantasztikus hangulat garantált, hiszen Liptai Claudia mellett a szilveszteri bulicsapat tagja lesz Dobó Kata, Hadas Kriszta, Parti Nóra és Tornóczky Anita is. A zenés produkciókból sem lesz hiány: dalra fakad Járai Máté, Nótár Mary, Janza Kata, Szulák Andrea és Balázsovits Edit, de fellép a Fekete Vonat, Csonka András és Harsányi Levente is! Szilveszteri buli a NőComment! sztárjaival december 31-én 19:00-tól 02:00-ig, közben Való Világ Párbajjal 21.00 és 23.00 között az RTL KETTŐ-n!

Az RTL KETTŐ-n az év első napján az Olsen-ikrek veszik át a stafétát a New York-i bújócskával, majd átadják Amy Schumernek, aki a Túl szexi lány című vígjátékban döntögeti a tabutémákat.

A Film+ csatornán a vígjátékoké lesz a főszerep, látható lesz a Nagypapa hadművelet Robert de Niro főszereplésével, a Dennis, a komisz a szőrös szívű Walter Matthauval, a már-már klasszikusnak számító Másnaposok, és a már biztosan klasszikus Amerikai pite. Január elsején a koránkelő kicsiket már reggeltől várja előszőr a Kis Vuk, a Macskafogó 2 – A sátán macskája, majd a Stuart Little, kisegér első és második része, végül a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül.

A Cool műsorán igazi sztárparádé várható szilveszter napján: műsorra kerül a Csajok háborúja Anne Hathaway és Kate Hudson főszereplésével, az Ünneprontók ünnepe olyan színészekkel, mint Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken vagy Rachel McAdams, és a sikersorozat folytatásaként készült Szex és New York 2. Sarah Jessica Parkerrel és Kim Catrallel. Másnap este is érdemes lesz a csatornát választani, hiszen újév napján érkezik az Ilyen az élet Katherine Heigl és Josh Duhamel duójával, majd a Zombieland olyan nagyágyúkkal, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone vagy épp Bill Murray.

Az RTL HÁROM az év utolsó napján kora délutántól a legkisebbeket várja, egymás után kacaghatják végig a Nagyon Vadon első-második-harmadik részét, valamint a Nagyon Vadon – Bolondos vadászidény című filmet, este aztán egy időre Bud Spencer veszi át a terepet, érkezik a Banános Joe, majd a banánkereskedelmet hátrahagyva Terence Hill-lel kiegészülve rendőrnek áll a Bűnvadászokban. Őket Leonardo DiCaprio Oscar-díjat érő alakításával követi A visszatérő című filmmel, majd Antonio Banderas és Salma Hayek a Desperado című akciófilmmel. Az újév első napján is folytatódnak az izgalmak: először a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című film lesz látható Margot Robbie főszereplésével, majd Martin Scorsese A tégla című krimije Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon és Vera Farmiga főszereplésével.

Előzetes: így búcsúzik az óévtől az RTL Híradó szilveszteri különkiadása

Az RTL Híradójánál többéves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2022-ben sem. Az óévet ezúttal a Hírcsárda szerkesztőségének álhíreivel búcsúztatja a két szilveszteri hírolvasó: Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás. Érkezik a Különben dühbe jövünk december 31-én az RTL-en! Az év utolsó napján visszatér Bud Spencer és Terence Hill, hogy legendás pofonjaikkal fülön csípjenek pár rosszfiút.

December 31-én 15:20-kor érkezik a Kincs, ami nincs az RTL-en! Egy rejtélyes sziget, ahova az út is rázós. Hát még, ami utána jön! – töltsd velünk az ünnepeket is Bud Spencer és Terence Hill társaságában!

Egy film, amit még nem láttál elégszer: …és megint dühbe jövünk Egy film a testvéri szeretetről, egy film megbocsájtás erejéről, és egy film, amit már mindenki látott – de nem elégszer! December 31-én érkezik az …és megint dühbe jövünk az RTL képernyőjére!

Garantáltan a legcsajosabb szilveszteri műsor – kezdd az új évet a NőComment! vendégeivel! Nincs is örömtelibb annál, mint jó társaságban, remek hangulatban búcsúztatni az óévet, és köszönteni az újat. Liptai Claudia és megszokott csapata gondoskodnak a 2022-es év fergeteges lezárásáról, megannyi extra produkcióval és további sztárvendégekkel. A NőComment! szilveszteri adása december 31-én 19 órától kezdődik az RTL KETTŐ-n!

Ilyen az élet – kezdd az új évet a Cool-on! Mindent lepisil és még harap is! Január 1-én 20:50-kor érkezik az Ilyen az élet című film Josh Duhamel és Katherine Heigl főszereplésével, ami megmutatja, hogy az együttélés nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt elsőre gondoljuk.

„A vadul vonyító vérfarkas létezik!” – január elsején érkezik a Nagyon vadon az RTL HÁROM-ra Egy fenevad, amitől jobb félni, mint megijedni! Tarts velünk az új év első napján is, ugyanis érkezik a Nagyon vadon az RTL HÁROM-ra!

Vasököl: Robotok osztják a pofonokat január 1-jén 20:25-kor az RTL-en! Ha van egy álmod, akkor se add fel, ha robotok osztják a pofonokat, inkább üss vissza robottal! Január 1-jén 20:25-kor érkezik a Vasököl az RTL képernyőjére!

Január 1-jén 15:50-kor érkezik A Macskanő az RTL-re! A félénk Patience Philipsben életre kel a Macskanő, aki nem hajlandó a másik szabályai szerint játszani.

Kezdd az új évet Maci Lacival január 1-jén! Ideje, hogy bedobja magát a vadon féltve őrzött titka! Az új év első napján érkezik minden gyerek kedvenc filmje, a Maci Laci!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL, NőComment, híradó