Keresztes Ildikó fehérneműt reklámoz

Keresztes Ildikó fehérneműt reklámoz
Keresztes Ildikó ezerszer jobban érzi magát a bőrében most, mint 20-30 évesen.

57 évesen fehérneműt reklámoz Keresztes Ildikó. Az énekesnő szerint ebben semmi különleges nincs, sőt, úgy gondolja, ideje elvetni a nőkkel kapcsolatos, olykor kőkorszaki nézeteket - írja a blikk.hu.

– Már a kérdést sem értem, hogy miért vállaltam el. Miért ne tettem volna? Egy minőségi, szép bolt termékeiről van szó, így ez nem volt kérdés. Persze, én is látom, hogy nálunk állandóan mindenki fiatalítani akar, hogy mindent 20-30 évesekkel akarnak reklámozni, de én például ezerszer jobban érzem most magam a bőrömben és az életemben, mint húsz- vagy harmincévesen – jelentette ki az énekesnő, aki szerint nem normális, hogy manapság sokszor egy 35 feletti nőt már leírnak vagy teljesen máshogy ítélnek meg.

– A kor egy állapot. Persze, azért kezdek látni változást, számos, a médiában szereplő kolléganőm vállalt már hasonló reklámot. Tőlünk nyugatra pedig teljesen elfogadott, hogy a reklámokban negyven-, ötven- vagy hatvanéves emberek szerepelnek, avagy például olyanok, akik akár száz kilósak. Ráadásul azzal a tapasztalattal, erővel, amellyel ezek a nők rendelkeznek, egy fiatal nem. A színpadon is sokkal gazdagabb lett az eszköztáram, sokkal több mindent tudok – magyarázta Keresztes Ildikó, aki szerint neki, mint ismert embernek, van abban is felelőssége, hogy akár egy ilyen dologgal is példát mutasson.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!