Kása Eszternek és Steiner Rachelnek már nem kell munkába állnia a következő napon

Kása Eszternek és Steiner Rachelnek már nem kell munkába állnia a következő napon
„A leggyengébben teljesítő csapattól el fogunk búcsúzni” – a jelölteket meglepetésként érte Balogh Levente bejelentése. Ennek tudatában a párosok megkettőzött energiával vetették bele magukat a munkába. Ez azonban újabb feszültségekhez vezetett. Eszter és Rachel teljesítettek a legjobban, az állandó vitáik ellenére, ezért az elnök úr különleges pihenőnapra küldte őket. A másik két csapatnak pedig még jobban kell majd teljesítenie Spanyolországban.

„Essünk ki, mert azt érdemeljük meg!” – Steiner Rachel nem tud tovább Kása Eszterrel dolgozni

Rachel úgy érzi, bármit mond, az nem tetszik a társának, és nem tud jó ötlettel előállni a vállalkozásuk fellendítéséhez. Eszter viszont nem érti, hogy miért akadt ki ennyire a társa, aki inkább egyedül folytatná a versenyt, hogy ne kelljen tovább együtt dolgozniuk Spanyolországban.

 

Balogh Levente segítője vigasztalta az összeomlott Rachelt a spanyol tengerparton

Eszter és Rachel vitája annyira elmérgesedett, hogy Rachel a munkának és társának is hátat fordítva zokogott a homokos tengerparton. Farmosi Larisza ment oda az összetört jelölthöz, hogy megpróbálja felrázni a lányt.

 

„Szégyelljék magukat!” – Balogh Levente rögtönzött párterápiát tartott Rachelnek és Eszternek

Az esti értékelésen Rachel elmondta Balogh Leventének, hogy borzasztó volt a napja Eszterrel, és azt is bevallotta, hogy úgy érzi, megérdemelnék, ha őket küldené haza az elnök úr. Levente rávilágított, hogy a lányoknak meg kellene tanulniuk értékelni egymás energiáját ahelyett, hogy kioltanák azokat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!