Karácsony szelleme járta át a ValóVilág villát

Karácsony szelleme járta át a ValóVilág villát
A szeretet ünnepe alaposan éreztette hatását, a villalakók sürögtek-forogtak, fát állítottak -persze kisebb bonyodalmak során-, díszítettek és meg is ajándékozták egymást. Az igazi öröm és a könnyek akkor törtek elő, amikor mindenki üzenetet kapott szeretteitől. Karácsony alatt is végig követhető a villa élete a www.rtlplusz.hu oldalon nézhető élő stream-en.

Piros kendő, boxeralsó, piperekészlet és cukimaci – megajándékozták egymást a villalakók Hol könnyeikkel küszködve, hol röhögőgörcs közepette adták át egymásnak ajándékaikat a villalakók. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen meglepetések találtak gazdára szenteste, akkor nézd meg a videót!

Zokogva nézték végig a családjuktól kapott videókat a villalakók Karácsony alkalmából a villalakók szerettei videóüzenetet küldhettek a luxusbörtön lakóinak. A megható jókívánságok láttán a játékosok magukból kikelve fakadtak sírva.

VV Rico ünnepi üzenete: Anyukám én nagyon elvagyok, remélem te is Emellett még azt is reméli, hogy egészségügyileg és anyagilag is boldogul az anyukája. Nézd meg, hogy mit üzent VV Rico családjának és barátainak karácsony alkalmából!

„Túl kell élnetek nélkülem” – VV Dani hazaüzent családjának Karácsony alkalmából családjának és testvéreinek üzent VV Dani, aki reméli, hogy nélküle is megvannak az otthoniak.

VV Barna hazaüzent: Kiskarácsony, nagykarácsony, anyu főztjét nagyon várom Nézd meg, hogy mit üzent karácsony alkalmából családjának a villa szépfiúja.

„Ahogy te is mondtad, megosztó személyiség vagyok” – VV Ákos az anyukájának üzent karácsonykor Nézd meg, hogy mit üzent családjának és barátainak VV Ákos.

„Életem szerelme maradsz” – VV Sajti karácsony alkalmából üzent az ex barátnőjének A villalakó volt barátnője tudomására adta, hogy szerelme rendületlen és továbbra is kitart mellette. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen vallomással köszöntötte kedvesét, akkor nézd meg a videót!

Villakarácsony: feldíszítették a karácsonyfájukat a villalakók Egy emberként ütöttek, faragtak, kalapácsoltak a villalakók, hogy saját karácsonyfájukkal ünnepi hangulatot varázsoljanak a villába. A munkából szinte mindenki kivette a részét: VV Rico majdnem felborította a fát, VV Barna pedig felhelyezte a csúcsdíszt.

„Ezt a játékot nekem találták ki” – ezt üzente családjának VV Márió karácsony alkalmából A fiú elárulta, hogy imádja a játék minden percét és kiemelte, hogy a veszekedéseket is legalább annyira szereti, mint magát a játékot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Való Világ