Járai Máté a könnyeivel küzdve hagyta el a stúdiót!

Járai Máté a könnyeivel küzdve hagyta el a stúdiót!
A versenyzők már az utolsó tartalékaikat mozgósítják, hogy bebizonyítsák: ott a helyük a top3-ban.

Az első feladat során Sárközi Ákossal kellett tartaniuk a tempót, ugyanis a séffel szimultán kellett elkészíteniük egy főételt. Ripli Zsuzsi, a kék csapat utolsó versenyzőjeként igyekezett pontosan lemásolni mentora mozdulatait, aminek eredményeképpen az egyik legszebben sikerült tányér lett az övé. Fördős Zé szerint Rácz Jenőnek, a szálkarendőrség oszlopos tagjának, kötelessége volt beletúrni a színésznő tányérjába, így alaposan szemrevételezte a halat, azonban szálkát nem talált.

A feladatban Evelin teljesített a legjobban, így ő választhatta ki, hogy ki legyen az a versenyző, aki a második főzés során hátráltatást kap. Evelin Kardos Esztert választotta, akivel így kvittek lettek. Eszter feladata az volt, hogy a főzés ideje alatt háromszor karácsonyi vásáros árusnak kellett álljon, és megpróbáljon rásózni a zsűrire különböző kacatokat. Zé, Ákos, és Jenő, némi alkudozás után, megtalálták a tökéletes karácsonyi ajándékokat, és Eszter is élvezte a hátráltatást.

A második főzést nem mindenki élvezte annyira, mint Eszter: Járai Máté igencsak elfáradt az előző hetekben, ezért most minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy tartani tudja a tempót az ellenfeleivel.

A galériára elsőként Dobos Evelin, majd Kardos Eszter mehetett fel, őket pedig Ripli Zsuzsi követte. A versenyt így Járai Máténak kellett elhagynia. A színész könnyes szemmel állt a zsűri előtt, mert élete egyik legszebb élményével gazdagodott a műsorban: nemcsak rengeteget tanult a gasztronómia világáról, de Rácz Jenővel is sikerült elásniuk a csatabárdot, így barátként köszöntek el egymástól.

Adásrészletek: „Ez kínai” – Kardos Eszti kacatokat próbált rásózni a zsűritagokra  A piros csapat versenyzőjének hátráltatásképp karácsonyi vásárt kellett tartania, és eladnia a csecsebecséit a zsűritagoknak. Zé, Jenő és Ákos is megtalálták a hozzájuk közel álló ajándékokat, azonban Eszti nem úszta meg alkudozás nélkül.

„Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?” – Járai Máté sírva búcsúzott Rácz Jenőtől. A színész és a séf viszonya nem volt mindig zökkenőmentes, azonban a Döntő hetére olyan kapcsolat alakult ki köztük, ami felülírta minden múltbéli vitájukat. Máté örömkönnyekkel a szemében köszönt el a séfektől és a műsortól, ami egy életre szóló élményt adott neki.

Járai Máté: Eljött az a pillanat, amikor nemcsak a hangom, hanem egy picit az erőm is elfogyott https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/12/21/jarai-mate-kimerules-verseny-donto-hang A színész nehéz helyzetben találta magát, amikor gesztenyéből kellett elkészítenie egy főételt és egy desszertet is, mert úgy érezte, hogy ehhez az utolsó tartalékait kell bevetnie.

„Jenőnek kutya kötelessége jó mélyen beletúrni” – Fördős Zének bejött Ripli Zsuzsi tányérja https://rtl.hu/a-konyhafonok-vip/2022/12/21/racz-jeno-kutya-kotelesseg-beletur-fordos-ze-ripli-zsuzsi-tanyer A zsűritagok megállapították, hogy a kék csapat versenyzőjének étele sikerült a legszebben, azonban a szálkarendőrség most is lecsapott Jenő személyében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!