Istenes Bence érkezett Az álommeló officeba

Istenes Bence érkezett Az álommeló officeba
Balogh Levente barátait, lányát és anyukáját faggatták a jelöltek az elnök úr magánéletéről. A műsorvezető pedig azt tesztelte, sikerült-e begyűjteniük minden információt

Balázs beszólt Istenes Bencének: Segítek legközelebb kérdéseket összerakni A műsorvezető azért érkezett Az álommelóba, hogy kicsit megizzassza a jelölteket. Úgy tűnik, ez sikerült is neki, ugyanis a kemény kérdésekért cserébe pikáns beszólást is kapott az alkalmi kvízmester.

Balogh Levente barátait, lányát és anyukáját faggatták a jelöltek az elnök úr magánéletéről A reality keddi adásában az elnök közeli barátai és hozzátartozói segítették a leendő elnöki asszisztensek munkáját. Gyerekkori titkai mellett többek között az is kiderült Balogh Leventéről, hogy hogyan segített a bajba jutott barátain, vagy hogy milyen, amikor éppen ideges.

Sírva távozott Viki az office-ból: Megkérőjelezték az egész személyem Miután Farmosi Larisza tudomására jutott, hogy milyen vádakkal illette őt a lány, azonnal félrehívta. A megbeszélésről Viki könnyeivel küszködve távozott.

NEXT Eszmei értékű kép és eltűnt termék nyomába erednek Az álommeló jelöltjei a következő adásban Balogh Leventénél gyakran előfordul, hogy valamit fel kell kutatni, majd meg kell szerezni. Ezért most mindent megtesznek Az álommeló jelöltjei a reality szerdai adásában, hogy megtalálják azokat, amikre az elnök úr vágyik. Kövesd Az álommelót minden hétköznap 20:50-kor az RTL-en!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!