Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól

Ismét ketten búcsúztak az X-Faktortól
Az X-Faktor 2021-es évadának harmadik élő showjában, a versenyzőknek már két produkcióval kellett bizonyítaniuk. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor 10. évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Mardoll kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

Ám az izgalmak itt még nem értek véget, mert következett a székes feladat. A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Mehringer Marci és Paulina foglaltak helyet. A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott ALEE és Ferenczi Kamilla így ők már biztosan ott lesznek jövő héten az elődöntőben. A legkevesebb szavazatot The Harmonies kapta így a lányok számára is véget ért az X-Fakor.

Így indult az X-Faktor harmadik élő show-ja Különleges produkcióval nyitotta meg Miller Dávid a jubileumi évad harmadik élő adását!

ALEE: „Innen jöttem, nem szégyellem” A nehéz körülmények közül érkező rapper betekintést engedett otthonába, ahol első szerzeményei is születtek. 

Csobot Adél szerint nem volt átütő ALEE produkciója? ByeAlex szerint a fiúnak ezúttal is sikerült egy „slágerzenével” a színpadra állnia, de mentortársai nem osztották a véleményét.

Csobot Adél csajos programmal lepte meg a The Harmoniest A lányok azt is elmesélték, hogy mentoruk milyen fontos szerepet játszik a felkészülésükben.

Puskás Peti szerint egy becsapás volt a The Harmonies kisfilmje „Ez nem koreográfia” - jellemezte a mentor a lányok produkcióját. Vajon mi hozhatta ki belőle ezt az éles kritikát?

Mardoll sírva vallotta be, hogy mi hiányzik számára a legjobban A családtól és barátoktól való távollét nem könnyíti meg a lány felkészülését. Gáspár Laci mentoráltja most elárulta, hogy mivel volt a legnehezebb megküzdenie az elmúlt hetek során.

Puskás Peti szerint Mardoll előadása „egy próba volt" Mardoll eddigi produkciói bár meggyőzték a mentort, a harmadik élő show alatt nyújtott teljesítménye most nem vette le a lábáról.

Paulina elárulta, hogyan készíti saját dalait Gáspár Laci mentoráltja bevallotta, hogy milyen nehézségekkel néz szembe saját dalai elkészítése során.

Gáspár Laci csalódott: „Mérges vagyok rád Paulina" A mentorok elismerték, hogy merész dolog volt Paulina részéről az élő zongorakíséret, produkciója azonban így sem győzte meg őket teljesen. Sőt, saját mentora sem volt elégedett a teljesítményével.

Mehringer Marci számára ők jelentik a családot ByeAlex úgy érezte, hogy jót tenne a fiúnak, ha egy napot a számára legfontosabb emberekkel tölthetne.

Gáspár Laci fontos dologra hívta fel Mehringer Marci figyelmét A versenyző produkciója arra sarkallta a mentort, hogy óva intse Marcit és az egész mezőnyt, ugyanis szerinte mindenki ugyanazzal a teherrel küzd a színpadon.

Hoppá! Ferenczi Kamilla tortát sütött Puskás Petinek Peti a tortára nézve csak annyit mondott, hogy pont olyan volt a hangulata az elmúlt héten, mint az édesség kinézete.

Gáspár Laci Ferenczi Kamillának: „Ezt nem engedheted meg" A kíméletlen kritika után Puskás Peti azonnal védelmébe vette egyetlen versenyben marad énekesét.

Gáspár Laci a The Harmonies-nak: „Ez hatalmas kapufa volt” A mentor szerint addig kellett volna nyújtózkodniuk a lányoknak, amíg a takarójuk ér. De Puskás Peti sem volt kíméletes a produkció után. Szerinte „ez volt a harmadik élő show mélypontja”.

Gáspár Laci ALEE-nak: „Neked nem kell énekelni” A mentor heves vitába keveredett ByeAlex-szel, miután elmondta véleményét a fiú második produkciójáról.

Mehringer Marci eddig tévúton járt? Marci a második produkciójában teljesen új stílusban énekelt, ami a mentorok szerint jót tett a versenyzőnek.

Gáspár Laci szerint „ízléstelen” volt Ferenczi Kamilla produkciója A mentor szerint a versenyző ezzel a dallal is hibázott a 3. élő show-ban, ami hallattán Puskás Peti nem találta a szavakat, és számonkérte a többiek kritikáját.

Paulina új dalával lenyűgözte a mentorokat? Csobot Adélék egyetértettek abban, hogy a versenyző ügyesen felállt az első produkció kudarca után. Azonban nem mindegyikük rajongott annyira az énekesnő új szerzeményéért.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2021. negyedik élő showjával, ahol újabb izgalmak várnak a versenyzőkre. A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek, akik ismét két dallal készülnek. Egyik produkciójukban egy sztárvendéggel duetteznek ezt követően pedig egy egyéni produkcióval is bizonyíthatják, hogy helyük van a végső döntőben. Az X-Stage is jön a negyedik élő show alatt Lady Szomjassal az X-Faktor hivatalos közösségi oldalain (Instagram, Facebook, TikTok).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: x-faktor