Internet Hungary: elmaradt realtime riport

Internet Hungary: elmaradt realtime riport
Lezajlott az Internet Hungary. Terveztük hogy aktuális híreket közlünk a helyszínről. A konferenciára 1300-an regisztráltak és elsodort bennünket is.

Siófokon kedden délelőtt kezdődött az Internet Hungary hagyományosan két napos rendezvénye. A sztárelőadók, külföldi vendégek és a szakma hazai szereplői adtak egymásnak randevút a konferencián.

Furcsa csütörtök reggel tudósítani a két napról, de annak ellenére, hogy a csapataink megerősített létszámban igyekeztek helytállni. Totálisan elsodort bennünket a 4 teremben zajló szakmai pörgés.

Nem is tudom mikor volt utoljára ennyi aktuális és fontos pillanat a média és a startup világ életében, amely valahogy most a siófoki Azúrban egyszerre tudott érdekes és izgalmas hátteret adni az Internet Hungarynak. A szerkesztőségünk úgy döntött, hogy mivel képtelenség volt szimután mindenhol ott lenni, kiemelt témákkal, interjúkkal fogjuk gazdagítani az elkövetkező napok, hetek Digital Hungary híreit.

Az Jeremie döntéshez hasonló földrengés jellegű Gazella pályázat kapcsán igen aktuális startup Comedy teltházas kerekasztalai mellett éppen formálódó webportál születésről, reményteljes indulású kísérletekről, közeli és távolabbi tervekről számolunk be, elsőkézből.

Amit ígérünk egy fajta metszete egy nagyon izgalmas rendezvénynek, a legizgalmasabb, legfeszültebb és legjobb pillanatok egyfajta elegye lesz reményeink szerint. Sorozat változásokról és trendekről, várt és váratlan történésekről.

Hamarosan érkezünk az első interjúkkal. Lesznek persze videók és objektív cikkek a konferencián elhangzott többszáz előadás anyagából, kávézás közben elhangzott titkok és vélemények a szakmánk jelenéről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!