Inspiráló nők inspiráló élete: érkezik a Forbes Power Women´s Summit a Millenárisra!

Inspiráló nők inspiráló élete: érkezik a Forbes Power Women´s Summit a Millenárisra!
A Forbes szervezésében az idei Power Women´s Summit olyan erős és példamutató nőket vonultat fel, mint az amerikai New Balance élén álló Wortmann Gabriella, a fiziológiai-orvostudományi Nobel-díj tulajdonosa Karikó Katalin, a HR-vezetőből lett népszerű humorista és rádiós műsorvezető Ráskó Eszter és a szexualitás tabutémáját társadalmi kommunikációs színtérre emelő szexuálpszichológus Bibók Bea. A 2024-es Forbes Power Women´s Summitnak a főváros tudományos- és kulturális közösségi tere, a Millenáris B, C és D épülete ad otthont 2024. április 3-án.

Minden nőben ott rejlik az a nyers őserő, amit természetükből fakadóan magukban hordoznak, akár tisztában vannak ezzel, akár nem. Néha csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy ezt az erőt engedjék szabadon kibontakozni, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. A Forbes Power Women's Summit rendezvényén a résztvevők első kézből részesülhetnek olyan nők varázslatából, akik a semmiből megalkották a mindent, akiket az élet könyörtelenül padlóra küldött, azonban mégis felálltak és akik sosem tartottak a kemény munkától, jelentsen az bármennyi áldozatot vagy álmatlan éjszakát is.

Az életét egy kelenföldi panellakásban kezdő, mára pedig az amerikai New Balance élén álló Wortmann Gabriella életútjából kiderül, hogy a határ valóban a csillagos ég. A Nobel-díjas Karikó Katalin példáján keresztül nyilvánvalóvá válik, hogy a természettudományok világa korántsem csak a férfiaké. Ráskó Eszter kiváló példaként szolgál arra, hogy egy nő számos szerepben tud brillírozni kompromisszumok nélkül, mind a színpadon mind pedig a való életben. Bibók Bea szexuálpszichológus nyomán bebizonyosodik, hogy mennyire fontos bizonyos tabutémák feloldása a tudatosság és transzparencia jegyében.

A már említett nevek csak néhány példa azok közül a sikeres nők közül, akik mertek nagyot álmodni, kilépni a tömegből és a szükséges makacssággal belevetni magukat a munkába. A rendezvényen olyan céltudatos nőkből is erőt lehet meríteni, mint Epres Panni, Tenki Réka, Jakupcsek Gabriella és Kafi-Rea Milla.

Az eseményen nem lesznek tabuk sem pénzügyekben, sem karrierben, sem pedig szexualitásban. Az izgalmas programokat pedig a világ egyik vezető újcirkusz társulata, a Recirquel színesíti majd látványos cirque danse előadásával.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!