Ilyen Rúzsa Magdi élete a babákkal

Ilyen Rúzsa Magdi élete a babákkal
Rúzsa Magdi babái egyre jobban növekednek. Az énekesnő imádja a szülői szerepet, bár bevallja: nagyon kemény időszakot él meg.

Rúzsa Magdi TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt arról, milyen az élete a babákkal. Természetesen egyedül nem tudja ellátni a három gyereket, így többen is segítenek neki a családból - írja a borsonline.hu.

„Ilyen picikék, de már most látszik, hogy teljesen különbözőek. Látjuk, hogy melyikük viszi az apa vonalát és melyikük az anya vonalát. Nagyon látványos, hogy milyen az ő személyiségük. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyit fog változni” – kezdte Rúzsa Magdi.

A Lujzi, ha kézben van, nem is nagyon lehet mással beszélgetni, kiköveteli magának a figyelmet. Ő a kis klónóm.

„Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni, úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön, és ezt most tiszta komolyan mondom. Az unokahúgom itt van nálunk állandóan, egyik nap az egyik nagymama főz, a másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van. Szóval ez a része nagyon nem egyszerű” – mondja Rúzsa Magdi, hozzátéve, hogy a nehézségekkel együtt a legfontosabb mégiscsak az, hogy mindhárom baba egészséges.

Rúzsa Magdi emellett dolgozik is, ahogy ideje engedi, és már a nyári koncertekre készül.

„most nagyon hálás az is, hogy a férjemmel teljesen fordítva dolgozunk és szinte fordított a bioritmusunk is. Általában ő viszi az éjszakákat és a hétvégéket tudja majd vinni nyáron, én meg a nappalokat és inkább a hétköznapokat.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Rúzsa Magdi