Igazságtalannak tartja a kizárását a Mestercukrászból Jelly

Igazságtalannak tartja a kizárását a Mestercukrászból Jelly
A válogatott jégkorongozó Grkovic Jelenát viselkedése miatt Joci séf kiküldte a konyhából, majd azt a döntést hozták a zsűrivel, hogy a versenyzőt kizárják a Mestercukrászból.

A válogatott jégkorongozó Grkovic Jelenát viselkedése miatt kizárták a Mestercukrászból. Az rtl.hu rövid interjúban arról kérdezte Jellyt, mit gondol a kizárásáról, csapattársairól és saját viselkedéséről.

A csatorna érdeklődésére elmondta, hogy még nem nézte vissza az adást. Úgy fogalmazott, hogy legfőképpen dühös, mert a televízióban máshogy ismerték őt meg az emberek, mint amilyen valójában.

– A kommenteket olvasgatva azt érzem, hogy a nézőknek teljesen más képük van rólam. Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok – mondta.

Arra a kérdésre, hogy miért indult meg olyan indulatosan csapattársa, Kata felé, azt felelte, hogy egész héten mindenki őt hátráltatta, „utána pedig olyan emberekkel kerültem egy csapatba, akikről előre éreztem, hogy nem fog működni a közös munka".

– Sajnálom, hogy Katával és Szabival kellett együtt dolgoznom, mert nagyon vártam már a csoportos feladatokat. Egyikőjük sem hallgatott rám a sütés közben, végül betelt a pohár – jegyezte meg.

Igazságtalannak tartja, hogy el kellett hagynia a konyhát. Utólag azt gondolja, hogy ha nyugodtabb marad, minden máshogy alakul, de ő „a való életben sem egy birkatürelmű ember″.

Fotó: Facebook/A konyhafőnök

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!