Hogy érzi magát Hadas Kriszta nagymamaként? - megtudhatod a NőComment! első adásából

Hogy érzi magát Hadas Kriszta nagymamaként? - megtudhatod a NőComment! első adásából
Elindult a NőComment! Az első adásból kiderült, hogy Osvárt Andrea miért végzett el egy közös képviselői tanfolyamot, hogy érzi magát Hadas Kriszta nagymamaként és hogyan törte el a kezét Király Linda.

Hadas Kriszta üvöltve zokogott unokája születésekor Az újságíró rengeteg szülésnél volt jelen az elmúlt évek során, unokája születésekor azonban a kórház folyosóján várakozott. A videóból kiderül, hogyan élte meg az újdonsült nagymama a baba érkezését.

“Úgy mentem ki az öltözőből, hogy most meghalok!” – Liptai Claudiát bántották az iskolában? A NőComment! műsorvezetője gyerekként rengeteg bántást kapott a testalkata miatt, ezért mindent elkövetett, hogy lánya, Gesztesi Panka rendszeresen sportoljon és jó formában legyen.

Liptai Claudiát zavarba hozta a férje a NőComment! forgatásán A műsorvezető egyáltalán nem számított rá, hogy Pataki Ádám is feltűnik a műsorban.

Liptai Claudia bevallotta: filterekkel retusálja fotóit A NőComment! legutóbbi adásából kiderült, hogy nem csak Liptai Claudia szokott képszerkesztéshez folyamodni mielőtt feltölt egy fotót magáról a világhálóra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: NőComment, podcast