Hódi Pamela azt állítja, Berki Krisztián a mai napig hívogatja

Hódi Pamela azt állítja, Berki Krisztián a mai napig hívogatja
Úgy tűnik, az exek között továbbra sincs béke, közös kislányuk miatt viszont kénytelenek tartani a kapcsolatot.

Hódi Pamelát Berki Krisztián párjaként ismerhette meg az ország, főleg akkor, amikor együtt szerepeltek az Édes Élet című realityben. Egy közös gyerekük is született a műsor forgatása alatt, a már 8 éves Natasa. Kapcsolatuk 2017-ben ért véget, Pamela pedig azóta az egyik legnépszerűbb magyar influenszer lett. Mostanra már két kislány édesanyjának és boldog feleségnek mondhatja magát, hiszen tavaly összeházasodtak párjával, Tóth Bence focistával, és egy közös gyerekük is született - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Pamela az utóbbi időben nagyon óvja a magánéletét, és bár korábban többször is beszámolt arról Instagram-oldalán, hogy milyen konfliktusaik voltak Berki Krisztiánnal és feleségével, ma már nem nagyon beszél exéről. Közös kislányuk viszont összeköti őket, akiről továbbra is közösen gondoskodnak, Nati felváltva van édesanyjáékkal és édesapjáékkal. Bár a felek már nem a nyilvánosság előtt civakodnak, láthatóan nem jó a viszony az egykori pár között, többször is említették már, hogy ügyvédjeiken keresztül kommunikálnak egymással.

Pamela azonban most a Frizbi című műsorban megtörte a csendet, ugyanis Krisztiánnal való kapcsolatáról nyilatkozott. Ez csak vasárnap kerül adásba a Life TV-n, az előzetesből azonban kiderül, hogy továbbra sincs béke köztük. Amikor Hajdú Péter megkérdezte az influenszertől, hogy Berki a mai napig ír-e neki, Pamela így válaszolt:

"Persze, Bencének is. Felhív, akkor üvölt, vagy nem üvölt, aztán jön az üzenet, akkor ott végig pocskondiázik..."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!