Hétből hét estét nyert az RTL Klub

Hétből hét estét nyert az RTL Klub
Az elmúlt héten is az RTL Klub-ot nézték a legtöbben a fő célcsoportban, főműsoridőben. Csoportszinten megőrizte, sőt tovább erősítette vezető pozícióját az RTL Magyarország. A heti toplista első 10 helyén csak az RTL Magyarország produkció találhatóak.

Az elmúlt héten az RTL Klub 14,7 százalékos átlagos közönségaránnyal nyerte a hetet a fő célcsoportban, főműsoridőben. Csoportszinten sem talált kihívóra az RTL Magyarország: a 18-49 évesek körében, főműsoridőben 25,6%-os átlagos közönségarányával az előző héthez képest is javítani tudott első helyezésén.

A heti nézettségi toplista első 10 helyén az RTL Magyarország produkciói találhatóak: a dobogó első fokán A mi kis falunk premier epizódja végzett, az ezüst- és bronzérem a Keresztanyu egy-egy epizódjáé, a folytatásban három A mi kis falunk ismétlés, három további Keresztanyu epizód, valamint a Híradó vasárnap esti adása található.

A héten is az RTL Híradót választották a fő kereskedelmi célcsoport nézői: a hírműsor 16,7%-os SHR-rt ért el, és az azt követő infotainment magazin, a Fókusz sem talált kihívóra saját idősávjában (heti átlagban 15,3 SHR%).

A Keresztanyu minden hétköznap nyerni tudott és 17,2 százalékos közönségaránnyal zárta a hetet a fő célcsoportban, ahogy A mi kis falunk ismétlései is fölénnyel nyerték a hétköznap estéket (heti átlagban 15,5% SHR).

Ha szombat, akkor A mi kis falunk. A pajkaszegiek ezúttal sem okoztak csalódást: a 18-49 évesek körében 22,3%-os közönségaránnyal futott a legújabb epizód, míg a teljes lakosságból csaknem 950 ezer embert ültetett a képernyő elé. Szombat este a Bud Spencer-Terence Hill duó Kincs, am nincs című klasszikusa is vonzotta a nézőket: a film 12,9%-os közönségaránnyal toronymagasan nyerte saját sávját.

A vasárnap estét is az RTL Klub uralta: az Apatigris 9. epizódja 15,2%-os SHR-rel futott a fő kereskedelmi célcsoportban, az azt követő Kavarás című Adam Sandler-mozi 13,1%-os közönségarányával a hét legnézettebb filmje lett.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, Live+aslive+guest, 16. hét

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!