Házasodna a gazda: Zolit elhagyták

Házasodna a gazda: Zolit elhagyták
Zoli gazdát elhagyták, Pista gazda viszont nem hagyta, hogy egyik választottja távozzon.

Miközben Jázmin a randijáról mesélt a lányoknak, Tina úgy döntött, lemond Zoli gazda szívének meghódításáról. Vajon miért gondolta meg magát? Tina döbbenetes lépésre szánta el magát: "Megyek haza!”

Teréz nehezen tudja elképzelni, hogy szeretteit hátrahagyva egy tanyán töltse elkövetkezendő éveit, ezért rossz hírt kellett közölnie Pista gazdával. Pista gazda nem engedte, hogy Teréz faképnél hagyja.

Viki gazda és választottjai egy pohár bor társaságában ünnepelték meg, hogy már csak ketten küzdenek a kegyeiért. Viki édeshármasban romantikázott kiszemeltjeivel.

Zoli nem kertelt a kamerák előtt, őszintén mesélt a Jázminnal töltött estéjükről. Zoli gazda: "Egymásnak estünk, és szeretkeztünk.”

 

KIMARADT JELENET

Attila miatt elszökött egy ló Viki gazdasszony tanyájáról? Fáradhatatlan munkával a fiúk nemcsak befogták, de le is csutakolták a gazdasszony lovait, viszont mielőtt elérték volna a slagokat, becsúszott egy kisebb malőr... https://rtl.hu/rtlklub/gazda/kimaradt-jelenet-attila-miatt-elszokott-egy-lo-viki-gazdasszony-tanyajarol

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!