Házasodna a gazda: Bemutatkoznak a gazdák

Házasodna a gazda: Bemutatkoznak a gazdák
Az RTL nagysikerű társkereső realityje immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. A párra váró gazdák örömmel fogadják azok jelentkezését, akik szeretnének velük megismerkedni.

Józsi gazda egy második esélyt kért Nádai Anikótól: újra párt szeretne találni

„Magányos vagyok” – mondta elkeseredetten Józsi gazda, amikor Nádai Anikó meglepte a műhelyében. Az előző évadban feltűnt gazda egy újabb esélyt kért, mert még mindig szeretné megtalálni a párját. Annak ellenére, hogy erre korábban még sosem volt példa a Házasodna a gazda történetében, a műsorvezető igent mondott Józsinak, de csak egy feltétellel.

 

Ismerd meg Krisztián gazdát!

Krisztiánnak mindene a fia és a gyümölcsöse. Ahogy a facsemeték is sokasodnak a tanyán, úgy a gyermekek számát is szívesen növelné a gazda, ehhez keresi méltó társát.

 

Ismerd meg Roland gazdát!

Bár Roland gazda szívét megtépázták, ő mégis töretlenül hisz az igaz szerelemben és abban, hogy létezik az a lány, aki őt kellőképpen megbecsüli és értékeli.

 

Ismerd meg Máté gazdát!

Máté gazda csapongó múltját hátrahagyva már készen áll egy komoly párkapcsolatra. Kitartóan keresi azt a lányt, aki társa lehet dolgos hétköznapjainak, de egyben kirándulásainak, felfedezőútjainak is.

 

Ismerd meg Zsófia gazdát!

Zsófia gazda komoly, felelősségteljes életet él: lovardát vezet és mindent megtesz céljai eléréséért. Már csak azt szeretné, hogy a lovarda kapuin túl a szívét is kinyithassa valakinek.

 

Ismerd meg Erzsébet gazdát!

Erzsébet gyönyörű, fiatalos és dinamikus háziasszony, aki kedvességével és magabiztosságával elvarázsolná élete párját.

 

Ismerd meg Zoltán gazdát!

Zoltán gazda keresi azt a megbízható és nyugalmat sugárzó társát, aki vállán megpihenhet egy fárasztó nap után.

 

Ismerd meg Lóránt gazdát!

Lóránt gazda korábbi kapcsolataiban hűtlen volt, de mára már bánja tetteit és tanult hibáiból. Szeretné bebizonyítani, hogy már készen áll egy komoly párkapcsolatra.

 

Ismerd meg Vivien gazdát!

Vivien gazda 11 év együttlét után nemrég vált külön gyermeke apjától. Bár a szakítás emléke még ott él szívében, késznek érzi magát egy új kapcsolatra, egy új kezdetre. Semmi másra nem vágyik, mint önálló életre és új párkapcsolatra.

 

Ismerd meg Lajos gazdát!

Lajos gazda akkor boldog, ha kedvességet és figyelmességet adhat másoknak. 61 éve érlelt lelke hosszútávú kapcsolatra vágyik. Gazdaságában citeraszó mellett kedvesség, meghittség és vidámság tölti be a kiskunmajsai erdőket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!