Hatalmas küzdelem döntött a ringben Istenes Bence és Schobert Norbert Junior között

Hatalmas küzdelem döntött a ringben Istenes Bence és Schobert Norbert Junior között
A Sztárbox 2. negyeddöntője is bővelkedett izgalmakban és kőkemény összecsapásokban.

A női könnyűsúly mezőnyében Dobos Evelin és Sáfrány Emese mérkőzött meg, amelyben Dobos Evelin négy menetben, egyhangú pontozással győzött és jutott tovább. A férfi nehézsúlyban Brasch Bence és KKevin mérkőzése zajlott, amely követte az eddigi mintát és kiütéssel végződött. Brasch Bence küldte padlóra ellenfelét. Pont került a végére a több hete tartó üzenet háborúnak Istenes Bence és Schobert Norbert Junior között. Istenes Bence négy menetben, egyhangú pontozással győzött és jutott tovább a férfi középsúly elődöntőjébe.

 

Hatalmas küzdelmet hozott Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert összecsapása

A második Sztárbox főmérkőzése volt az első olyan férfi összecsapás, amely nem kiütéssel ért véget, mégis ezen alakult ki eddig az egyik legnagyobb bunyó. Istenes Bence és Schobert Norbi jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet, Schobertnek az elején megsérült és egyre jobban vérzett az orra, de ez sem állíthatta meg. Bár a mérkőzés végén egyhangú pontozással a jóval stabilabb és magabiztosabban bokszoló Istenes Bence győzelmét hirdették ki, a 18 éves Norbi nem adta könnyen magát, alaposan próbára tette a műsorvezetőt.

 

Istenes Bence ifj. Schobert Norbinak: Tökös gyerek vagy, ne negedd mostantól, hogy bárki Norbikának hívjon

Istenes Bence a Sztárbox második főmérkőzése után elkérte a mikrofont Héder Barnától, és kért egy nagy tapsot Schobert Norbi jr.-nak, aki szerinte kisfiúként jött be a szorítóba, de férfiként távozik onnan. „Te ma Norbi lettél a ringben” – jelentette ki. Végül pedig kihívta Rácz Jenőt, aki szerinte már az egész RTL-t telekürtölte azzal, hogy meg fogja verni Istenest.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!