Hatalmas hangokkal, Galla Miklóssal és a SpongyaBob feat. Csigabigával értek véget a The Voice Válogatói

Hatalmas hangokkal, Galla Miklóssal és a SpongyaBob feat. Csigabigával értek véget a The Voice Válogatói
A The Voice utolsó Válogatóján nehéz helyzetben voltak a coachok, ugyanis mindenki csapatában vészesen fogytak a szabad helyek, a tehetséges énekesek viszont továbbra is ostromolták őket a színpadon. Manuel volt az egyetlen, aki a legvégéig kivárt, ezért több coachtársa is irigykedve figyelte a rapper döntéseit.

Manuel: Már csak arra szeretnék megfordulni, ami leszakítja a fejemet

Érzelmes hangulatban kezdték a coachok a Válogató adások utolsó felvételét, de Curtis mindent megtett, hogy a könnyek helyett inkább a nevetésé legyen a főszerep. A rapper biztos benne, hogy a végén ő nyeri majd meg a The Voice-ot egyik tehetségével, de nagylelkűen felajánlotta segítségét a coachtársainak, akik erre nagyon is rászorulnak szerinte. Az érzelgős hangulat pedig véget is ért ezekkel a mondatokkal, ugyanis kezdetét vette az utolsó Válogató.

 

Valensky Miriam: Szeretnék végre kijönni a konyhából és az étteremből is

Valensky Miriam Felvidékről érkezett a The Voice-ba. A 24 éves lány eddig éttermekben énekelt, és emellett a konyhán is dolgozik párjával és édesanyjával, aki a legnagyobb kritikusa – nemcsak az éneklésbe szeret beleszólni, hanem a főzésbe is.

 

Curtist a földre vetette magát zöld-fehér felsős Valensky Miriam miatt

Mind a négy coach meg akarta szerezni Valensky Miriamot, de volt, aki nem engedte, hogy Curtisé legyen a tehetséges versenyző. A rappert sokkolta a földön megjelenő piros felirat látványa, ezért azonnal rávetette magát.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: The Voice, RTL, tv műsor