Három Cápa is lehetőséget látott az űrbizniszben - videók

Három Cápa is lehetőséget látott az űrbizniszben - videók
A Cápák között eddigi legnagyobb befektetése körvonalazódott az üzleti showműsorban.

Dr. Mátyás Bence 2 millió eurós, közel 750 millió forintos, a showműsor eddigi történetének legnagyobb befektetési igényével érkezett a Cápákhoz. A kutató által képviselt vállalkozásnak ahhoz szükséges a befektetés, hogy a Marsra juttasson növényeket és ezáltal idővel megteremthetők lennének a földi élet feltételei. Moldován András, Balogh Péter és Balogh Levente is lehetőséget látott a szakember által vázoltakban és fejenként 500 ezer euróval, több, mint 180 millió forinttal terveznek részt venni az üzletben, továbbá a fennmaradó 500 ezer euro előteremtésére is keresnek megoldást.

Ilyen még nem volt! Közel 750 millió forintos befektetés a Cápák közöttben Az üzleti showműsor történetének eddigi legnagyobb befektetése van kilátásban. Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is beszáll az űrbizniszbe, fejenként több mint félmillió euróval.

Ez nem sci-fi! Az űrkertész emberi életkörülményeket tervez a Marsra Dr. Mátyás Bence stressztűrő növényeket és magvakat szeretne a Marsra juttatni starship űrhajókkal, hogy az emberi élethez szükséges atmoszférát megteremtse a vörös bolygón.

Balogh Péter elérzékenyült: a Cápa megkönnyezte a vállalkozó történetét „Amikor a Földön történik olyan, amit nem tudunk feldolgozni, akkor a világűrbe vágyunk.” – mondta elcsukló hangon a befektető Bence megható történetét hallva.

Míg az űrbizniszben három Cápa is látott fantáziát, addig a vegan “sonkával” érkező házaspár üzleti ajánlata nem talált befektetőket, ellenben valami egészen mást okozott…

2 hónap alatt 3 barátjukat temették el, ezért új életet kezdtek Révész Ildikó és Pásku Ferenc nagy életmódváltáson estek át 9 éve, majd felszámolták addigi karrierjüket is, hogy elindíthassák új vállalkozásukat. Nézd meg a vegán „sonkákat” bemutató pitchet!

„Ez szemfényvesztés!” – Moldován András kiakadt a vegán „sonka” elnevezéstől A Cápa szerint nem lehet sonkaként feltüntetni egy húsmentes terméket. A videóból kiderül, hogyan reagált a vállalkozók terméke láttán.

Ezért hagyta el Moldován András a Cápák között stúdióját Előfordul, hogy a Cápák nem értenek egyet valamiben. Ezúttal az egyik vállalkozó terméke vetett fel olyan kérdést, ami miatt összevitatkoztak.

A RoboKaland tulajdonosai elektronikai hulladékot felhasználva edukatív, fejlesztő elfoglaltságot biztosítanak gyerekek számára. Bár üzlet nem köttetett, Krisztián és Gina annak is nagyon örült, amit a Cápák ajánlottak nekik. /További részletek az alábbi videókban./ Lessünk be a RoboKaland birodalmába Krisztián és Gina otthonában az elektronikai hulladékok új éltre kelnek. Nézd meg, hogyan bütykölnek a gyerekek a RoboKaland segítségével!

Több tonna elektronikai hulladékot gyűjtöttek össze a lakásukban, hogy jövőt biztosítsanak a gyerekeknek Hogyan lehet a kidobásra szánt elektronikai eszközöknek – a gyerekek kreativitását felhasználva – új funkciót adni? Gina és Krisztián erre kínálnak megoldást. A Cápák elé 10 millió forintért érkeztek, amiért 15% tulajdonrészt ajánlottak.

Létezik karitatív üzlet? A Cápák között vállalkozói új dimenziót nyitottak Krisztián és Gina missziója lenyűgözte a befektetőket, akik bár nem szálltak be a vállalkozásba, de segíteni fogják őket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!