Halász Andrea állásajánlatot kapott Balogh Leventétől, de az elnöki asszisztensi pozícióról lecsúszott

Halász Andrea állásajánlatot kapott Balogh Leventétől, de az elnöki asszisztensi pozícióról lecsúszott
Balogh Levente úgy döntött, hogy néhány jelöltet – akiről még keveset tud – szeretne jobban megismerni. Az Office-ban maradt jelölteknek pedig az volt a feladata, hogy nevezzék meg, szerintük a versenyben lévő 8 ember közül ki a leggyengébb. Balogh Levente is egyetértett velük, ezért Halász Andreának véget ért a megmérettetés. A jelölt az elnöki asszisztensi pozícióért ugyan lecsúszott, de egy állásajánlatot kapott az elnök úrtól.

Lakatos István túljárt Balogh Levente jelöltjének eszén?

Szabó Gergő azt a feladatot kapta Balogh Leventétől, hogy alkudjon le 15%-ot abból az árból, amit Lakatos Istvánnál költene el irodabútorokra. Az elnöki asszisztens jelölt magabiztosan próbálta elérni célját, már csak az a kérdés, hogy ki elégedett az eredménnyel.

 

Rachel csalódott, mert Balogh Levente nem bízik benne

Az elnök úr szerette volna jobban megismerni Rachelt, aki családjáról is mesélt a beszélgetés során. Kiderült, hogy öccse életében nemcsak nővérként van jelen, hanem félig az „anyukája” is, mert a szülei sokat utaznak, és habár jó kapcsolata van maximalista édesapjával, sokszor mérges volt rá az elvárásai miatt. Az őszinte beszélgetés után Balogh Levente elárulta, ő milyennek látja a jelöltet.

 

Elégtétellel távozott az elbocsátott Halász Andrea Balogh Levente jelöltjei közül

Eszter, Zsuzsi, Péter és Márió azt a feladatot kapták Balogh Leventétől, hogy nap végéig nevezzék meg azt a jelöltet, aki szerintük nem alkalmas az elnöki asszisztensi pozíció betöltésére. Négyen meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának távoznia kellett az Office-ból.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!