Hadas Krisztát magára hagyta családja a reptéren

Hadas Krisztát magára hagyta családja a reptéren
Elindult a megújult NőComment! őszi évada az RTLII-n!

Farkasházi Rékáéknak Barbie-ra sem futotta, amikor kislány volt A színésznő a NőComment! műsorában mesélt arról, hogy a gyerekkorában elszenvedett nélkülözés miatt ma milyen pénzügyi döntéseket hoz, ha a gyerekeiről van szó.

"Általában a férjem az okosabb” – Farkasházi Réka nehezebben enged egy vitában? A színésznő egy emlékezetes nyaralásukat felelevenítve tett őszinte kijelentéseket a férjéről, és elmondta, hogy általában hogyan zajlik náluk egy veszekedés.

"Ott álltam zokogva” – Hadas Krisztát magára hagyta családja a reptéren Az újságíró egyedül találta magát a nyaralás kezdetén. Férjének ugyanis elege lett az utazás miatt kirobbant feszültségből és ezért inkább Kriszta nélkül indult el a hoteljükbe.

"És hogy szexelsz?” – Bovier Györgyöt pikáns kérdésekkel bombázták az első előadásán Az inspirációs előadó és tréner őszintén mesélt róla, hogy a kerekesszéke milyen reakciókat vált ki az emberekből.

"A férjem ilyenkor csivavának nevez” – A NőComment! sztárjai így néznek szembe a válsághelyzetekkel Hadas Kriszta, Farkasházi Réka és László Nicole is elmesélték, hogy miként kezelték az elmúlt időszak rázós helyzeteit, és hogyan élik meg, ha rájuk tör a pánik.

Előzetes: Dobó Kata életére még most is kihat Andy Vajnával való egykori kapcsolata? A NőComment! következő adásában Dobó Kata nyíltan mesél majd arról, hogy miket köszönhet annak, hogy évekig a milliárdos párja volt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: NőComment