Gasztronómiai műsorral és vidéki vetélkedővel nyitja az őszt a Sláger TV

Gasztronómiai műsorral és vidéki vetélkedővel nyitja az őszt a Sláger TV
A sütés-főzés rajongóit Tina és Emilio kalauzolja el a gasztronómia világába, míg Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egy felhőtlen hangulatú vidéki vetélkedővel szórakoztatják a nagyérdeműt.

Két vadonatúj formátummal kezdi meg az őszi szezont a Sláger TV, amely a 'Mi van a hűtődben?' és a 'A falu bikája' című műsorokkal jelentkezik. Míg előbbi a vidék és a gasztronómia szerelmeseinek kedvez, utóbbi a játékos, felhőtlen kikapcsolódásra vágyókat célozza meg.

A 'Mi van a hűtődben?' műsorvezetői Tina és Emilio, akik nyakukba veszik az országot, hogy körbefőzzék azt. Bárkihez bekopogtatnak, aki vállalja, hogy a páros kizárólag abból készítsen ízletes harapnivalót, amit a hűtőjében találnak. „Emillel álmodtunk egy nagyot és elindultunk, hogy körbefőzzük az országot. Mindig is imádtunk a konyhában sürögni, forogni, de eddig ezt leginkább otthon vagy az ismerősöknél tettük. Most szeretnénk megmutatni, hogy – akár szűkös alapanyagokból is – mit lehet kihozni egy - számunkra idegen - háztartás hűtőjéből" – mondta Tina a Sláger TV-n látható 'Mi van a hűtődben?' című új műsor kapcsán. „Ez egy nagyon laza, jó hangulatú főzős műsor, amelynek bárki részese lehet! Bízom benne, hogy sokan keresnek meg minket, hogy náluk főzzünk. Mi igyekszünk elmenni mindenhova és megmutatni, hogy miből, mit lehet kihozni" – tette hozzá a minden kedden és csütörtökön 17:55-től látható műsor kapcsán Emilio. Azonban nem ez az egyetlen újdonság a Sláger TV őszi kínálatában.

Szeptember 30-án lesz látható A falu bikája első adása Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel, akik a kis települések, falvak, legerősebb, legrátermettebb embereit keresik. „Speciális sorversenyek várnak mindazokra, akik meg merik mutatni mennyire erősek. Lesz itt vöröshagyma evés, gázpalack kitartás, rönkhajítás és még sorolhatnánk. Egy biztos, a jó hangulat garantált és a küzdelem végén kiderül, hogy ki a legerősebb vagyis a falu bikája" – tette hozzá a Sláger TV-n 18:55-kor startoló műsor kapcsán Bárdosi Sándor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!