G.w.M. nagyon rosszul lett a fellépése után

G.w.M. nagyon rosszul lett a fellépése után
Ahogyan a rapper fogalmazott, az utolsó buli előtt a szervezete feladta, így a pécsi partit már nem tudta megcsinálni, amit nagyon sajnál.

Kulcsár Edina szerelme is folyamatos munkában van, járja az országot, rengeteg helyszínen lép fel. Ilyen terhelés mellett az ember sokkal könnyebben lehet beteg, szimplán legyengül a szervezete, így az immunrendszere sem úgy reagál, mint kellene - írja a liner.hu.

Azok, akik nincsenek ebben benne, nem is sejtik, hogy ez mennyire kimerítő tud lenni, különösen, ha egy hónapban az ember lenyom 20-25 bulit. Nemrég Tóth Andi dőlt ki a sorból, most pedig G.w.M. volt kénytelen lemondani egy bulit, nem bírta tovább.

„Betegen toltam ezt a hétvégét végig, de az utolsó buli előtt a szervezetem feladta…” – írta a posztjában a rapper, aki természetesen szomorú a történtek miatt, de nem tudott mit tenni, a szervezete megálljt intett.

„Az első fellépés után nagyon rosszul lettem.” – tette hozzá G.w.M. „Pécs Expo ne haragudjatok, nagyon lázas vagyok, nagyon beteg vagyok, nem tudtam sajnos menni.” – hangzott el a videós üzenetében, hozzátéve, az egyik barátja azonban ott van és felel a hangulatért.

G.w.M. reméli, hogy minél hamarabb bepótolják a bulit, ami most elmaradt a részéről. Elnézve a videót, kiadós pihenés vár rá, mielőtt újra nekivág a nagy partiknak, amiből rengeteg van a listáján egy évben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: G.w.M