G.w.M kiakadt, hogy a hazugságvizsgálaton kiderült: magzatpózban alszik - VIDEÓ

G.w.M kiakadt, hogy a hazugságvizsgálaton kiderült: magzatpózban alszik - VIDEÓ
A „20 perc őszintén″ című műsor legújabb részében G.w.M azt is elárulta, hogy egy levélből tudta meg, Kulcsár Edina babát vár. És beszélt arról is, számít-e neki, mit gondolnak a zenéjéről a rajongók.

Harmadik évaddal folytatódik a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös sorozata, a „20 perc őszintén", a május 4-étől látható nyitóepizódban Varga Márkot, alias G.w.M.-et láthatjuk poligráfra költve.

A „20 perc őszintén" sorozat lényege, hogy közismert emberek vállalják, megválaszolnak bizonyos kérdéseket úgy, hogy közben egy hazugságvizsgálóra kötik őket. A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Peller Mariannal beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

Ezúttal a rapsztár G.w.M-et kötötték hazugságvizsgálóra. G.w.M elmesélte, hogy fiatalabb korában nagyon hitt a kegyes hazugságokban, ma már azonban szerinte nincs olyan szituáció, hogy ne lenne őszinte.

A hazugságvizsgálaton kiderült, hogy levélből tudta meg, Kulcsár Edina babát vár tőle. Ennél a válaszánál megrezzent a mutató, amit utána meg is magyarázott Peller Mariannak: "Kicsit így félresiklott az a nap. Elmentünk egy szabadulószobába, és ott derült volna ki a végén. De én ott besokalltam." Otthagyták a szabadulószobát, és átmentek egy étterembe, Edina végül ott adta át a levelet. "Kicsit ki volt, mondom, mi történt? Mi a baj? És kiderült, hogy keresztbehúztam ezt a szabadulószobás történetet."

Kapcsolatukról G.w.M azt mondta, számára Kulcsár Edina a legszebb a világon, de nem úgy néz rá, mint egy szépségkirálynőre, ahogy Edina sem a rappert látja benni. A legjobban az a kérdés lepte meg, igaz-e, hogy magzatpózban alszik. Erre igennel felelt, majd hozzátette, alapvetően bújósan alszik, a magzatpóz mellett gyakran Superman-pózban. "Ezen kiakadok, hogy ez most kiderül. Szerintem senki nem gondolt rá, hogy G.w.M hogy néz ki magzatpózban."

Azt is elárulta, sok zenészt hazugságvizsgálóra kötne. "Felrobbanna a műszer" - mondta sokat sejtetően. "Tudok sok mindent. Én nem látok, nem hallok, nem beszélek, de tudom, hogy vannak itt azért vicces sztorik."

A 20 perc őszintén csütörtökön megjelenő részéből kiderül az is, mit mondott a hazugságvizsgálóra kötve G.w.M Kulcsár Edina főztjéről, miért tartja fontosnak, hogy személyében és zenéjével hidat építsen a romák és a nem romák között, számít-e neki, mit gondolnak a rajongói a zenei teljesítményéről, és a magyar vagy a nemzetközi karriert választaná, ha rajta múlna.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!