G.w.M. exe továbblépett

G.w.M. exe továbblépett
Melanie büszke magára, hogy a legtöbb helyzetet jól kezeli.

Nagy Melanie nevét év elején ismerte meg a szélesebb közönség, amikor kiderült, hogy rapper férje, G.w.M. elhagyta Kulcsár Edináért. Azóta Melanie leginkább a családi balhék miatt volt az újságok hasábjain - írja az nlc.hu.

A rapper exe a magánéleti nehézségeket a munkában dolgozza fel. Januárban kezdett rádióműsort vezetni barátnőjével, Minzari Alenxandrával, akivel később a Dikh TV-n saját műsort is kaptak.

Az élményeikről az RTL Reggeliben meséltek, ahol Melanie magánélete is szóba került.

„Az én magánéletem és szívem-lelkem terítéken van, bár próbálom, amennyire csak lehet, óvni és védeni. A nagy váltás az életemben, hogy múlt héten elkezdtük a picit beszoktatni a bölcsibe, mert a sok munka mellett kell a segítség – kezdte Melanie, majd arról is beszélt, mennyire zavarja a nyilvánosság. – Vitathatatlan és tagadhatatlanul zavaró, főleg a gyerekek tekintetében. Megállítanak az utcán, amikor fogom a két gyerek kezét, és feltesznek olyan kérdéseket, amiket nem biztos, hogy a gyerekek előtt szeretnék megbeszélni. Ez kellemetlen, de én nagyon büszke vagyok magamra. A lehetőségeimhez képest jól kezelem ezeket a szituációkat. Vissza szoktam utasítani minden megkeresést. Több hamis vád illetett engem az elmúlt időszakban és annak is ellen tudok állni, hogy reagáljak ezekre.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: G.w.M