Futótűzként terjed a hír Bruce Willis haláláról

Futótűzként terjed a hír Bruce Willis haláláról
Mi történt? Tényleg meghalt? – kérdezik rajongók ezrei a közösségi oldalakon, ugyanis többen azt rebesgetik, hogy Bruce Willis meghalt. Kiderült, hogy valóban igazak-e a találgatások? Spoiler: nem igazak.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Bruce Willis családja március végén tudatta a hírt, hogy a Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas színész visszavonul a szakmától, miután afáziát diagnosztizáltak nála. Ez egy olyan betegség, amelynek következtében a memóriájával és a beszédével is komoly problémák lehetnek. Mivel a 67 éves édesapa nyelvi zavarral küzd, nem szeretne többé kamerák elé állni, ám a szeretteinek köszönhetően időnként így is láthatjuk, milyen állapotban van.

A rajongók viszont aggódni kezdtek, ugyanis a Die Hard-filmek legendájáról az a pletyka kezdett el futótűzként terjedni a közösségi médiában, hogy meghalt a kórházban a felesége karjában. A Facebookot például teljesen elárasztották a haláláról szóló hírek, amelyek természetesen nem igazak. (Ide kattintva látható, milyen elképesztő ütemben szaporodnak az álhírek a témában.)

„Bruce Willis utolsó pillanatai a kórházban, szerelme karjai között halt meg... ezt olvasni több helyen is a Facebookon, de senki ne dőljön be neki!!! Bruce Willis még mindig él, és száradjon le a keze annak, aki ilyet merészelt tenni, és ezt meri terjeszteni az interneten!!!” – szúrta ki az álhírt a promotions.hu egyik olvasója, aki – érthető módon – felháborodott a félrevezető információn.

„Isten nyugosztalja, imádtam minden filmjében. Most már odafentről vigyáz a Földre!” – búcsúzott egy magyar filmrajongó is tőle, ok nélkül, hiszen – bár a színész nincs a legjobb formájában – nem halt meg. Sőt közeleg egy újabb karácsonyi akciófilm, amelyben szerepet kapott, ez a Detective Knight: Redemption.

(blikk.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!