Filmet rendez Majka

Filmet rendez Majka
Majoros Péter, azaz Majka kivételes életutat tudhat a magáénak: az ózdi származású rapper a hazai közélet és popkultúra egyik legmeghatározóbb alakja, aki az elmúlt 20 év során számos emlékezetes produkcióval, dallal és tévés szerepléssel vívta ki a népszerűséget.

Nincs ma olyan ember Magyarországon, aki ne látta volna műsorvezetőként, esetleg ne hallotta volna legalább egy slágerét: Majka hazánk egyik legkedveltebb előadójának számít, rengetegen rajonganak érte, teltházas koncertekkel nyűgözi le a közönségét, ráadásul műsorvezetőként is bármilyen produkcióban megállja helyét - írja a femcafe.hu. A rapper Gulyás Márton vendége volt a Péntek Esti Partizán című műsor második adásában, ahol több téma is terítékre került: fiatalkora Ózdon, a Való Világ utáni áttörés, a tévés karrierje, politika, közélet és még sok minden más. A műsor végén pedig még azt is elárulta, hogy hamarosan rendez egy kisfilmet, méghozzá nem is akármilyen nevekkel.

Majkának minden oka megvan arra, hogy büszke legyen mindarra, amit elért: siker, népszerűség és egy szerető, boldog család. Ennél többet nem is kívánhatna már, ennek ellenére jól tudja, mindez nem csak úgy az ölébe pottyant: nemrég egy interjúban úgy fogalmazott, fontos, hogy azzal is tisztában kell lenni, mi vezet a kudarcok felé. Sokáig nem tudta, mihez szeretne kezdeni az életben, ám a Való Világ meghozta számára a lehetőségeket, melyekre ő bátran igent mondott.

A rapper nem csak a zenei pályafutásának köszönheti, hogy Magyarország egyik legismertebb arca, hiszen számos televíziós produkcióban tűnt fel az elmúlt évek során. Jó ideje a TV2 foglalkoztatja, idén áprilisban azonban kisebb zűrzavar alakult ki azzal kapcsolatban, hogy lobbizott-e az RTL Klub programigazgatójánál, vagy sem. Az első hírek arról szóltak, hogy Majka úgy döntött, hiába állt elő mesés ajánlattal az RTL Klub, ő marad a TV2-nél, ahová 2010-ben igazolt, mire Kolosi Péter úgy reagált: nem küldött ajánlatot, hanem a rapper kereste fel a csatornát. „Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel “üzente meg”, hogy tavasztól “szabad”, majd ő maga is megkeresett, hogy ezt elmondja. Már akkor jeleztem neki, hogy ne számítson semmilyen ajánlatra, mert tudom, hogy ha tennék, előbb-utóbb a sajtóban olvasnám a részleteket” – nyilatkozta korábban a programigazgató a Blikknek.

Majka most Gulyás Mártonnál tisztázta helyzetet, és cáfolta azt, hogy lobbizott volna Kolosi Péternél az X-Faktor egyik mentorszékéért. „Amit Kolosi Péter mondott, meglehetősen zárójeles. Sose voltam vele olyan jóba, sőt, inkább kellemetlen volt, amíg el nem jöttem először az RTL-től. Ők nem látták bennem a lehetőséget, inkább a Balázst kezdték el nyomni, engem áttettek a Cool-ra. Átmentem a TV2-höz „zárójelben”, mert a TV2 akkor családi csatorna volt, nem fért bele az imidzsébe, hogy egy tetovált, nagyszájú csávó – aki hétvégén mindenkit elküld a francba – legyen az ő műsorvezetőjük. De azért időnként alkalmaztak. Csak aztán észrevették, hogy amikor alkalmaznak, akkor az viszonylag nekik jó nézettségben. Elkezdtek egyre többet alkalmazni, és utána már számítottak rám, mint műsorvezető. Onnantól kezdve én folyamatosan képbe kerültem az RTL-nél, hogy visszahívnak” – mondta Majka, majd tovább folytatta. A cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Majka