Felrobbantotta a stúdiót az egykori siófoki katasztrófavédő a Sztárban sztár leszek! adásában - ezt neked is látnod kell!

Felrobbantotta a stúdiót az egykori siófoki katasztrófavédő a Sztárban sztár leszek! adásában - ezt neked is látnod kell!
Kárász Dávid nem aprózta el, amikor a Queen legendás Bohemian Rhapsody című számát vitte a mesterek elé a TV2 műsorában, az előadása azonban teljesen lenyűgözte Tóth Gabiékat.

A 28 éves Dávid hivatásos tisztként dolgozott a siófoki katasztrófavédőknél. Területe a megelőzés volt, nagy fesztiválok tűzvédelmét ellenőrizte - írja a likebalaton.hu. Habár a tűzoltói hivatástudat mellett színészi tehetséget is érzett magában, végül az előbbit választotta munkájaként. Mint azonban hétvégén kiderült, a kettő nem zárja ki egymást, és a színpadon is bizonyította rátermettségét.

Dávid azt is elárulta, hogy nem először jelentkezett a tehetségkutatóba, a tavalyi szériában is próbára tette volna magát, akkor azonban egy sérülés miatt nem tudott részt venni a válogatón. Idén fél évig énektanárnál finomította tudását, mielőtt a Sztárban Sztár Leszek színpadjára állt. A Sonline.hu kérdésére elmondta, hogy idén nyáron szögre akasztotta a tűzoltó egyenruháját, és a jövőben a színjátszással szeretne foglalkozni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!