Felborzolta a kedélyeket Tóth Andi

Felborzolta a kedélyeket Tóth Andi
Az énekesnő szexi ruhában videózta magát. A dalválasztás egyben egy üzenet is lehet? Marics Pesti sem ment el szó nélkül a produkció mellett.

Marics Peti és Tóth Andi a Sztárban Sztár műsorában ismerkedett meg egymással, a döntőben duettet énekeltek. Láthatóan jól egymásra hangolódtak, így felmerült, hogy nem csupán barátok. Lékai-Kiss Ramóna konkrétan rákérdezett arra is, hogy randiztak-e már, de akkor nem vallottak színt.

„Igazából a Peti ugyanolyan energiabomba mint én, ilyen szempontból teljes mértékben működött. Inkább az volt a lényeg, hogy visszább kellett őt fogni, hogy az Olivérre hasonlítson. Én nagyon élveztem” – mondta akkor Andi, akinek azóta többször is üzent Peti a közösségi médián keresztül. Először akkor, mikor megjelent az énekesnő legújabb slágere, a Nem és nem. Sokan megosztották a dalt, így Marics Peti is, hozzátéve: „Rendben a csajszi.”

Ezúttal Andi a TikTokra töltött fel egy videót, amelyben Petiék új slágerére tátog egy dögös, sárga színű szerelésben. Természetesen a dal gazdája azonnal megosztotta a felvételt, melyhez mint az fent látható, egy nyálcsorgatós és egy királynős emojit mellékelt. Itt a teljes produkciót megnézheted:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Tóth Andi