Feladáson gondolkoztak Az álommeló jelöltjei

Feladáson gondolkoztak Az álommeló jelöltjei
A három csapat három teljesen különböző termékportfólióval települt ki a spanyol tengerpartra. Az eladás és a közös munka nem minden csapatnál ment felhőtlenül. Ennek eredményeképpen a nap végi elszámoltatás sem volt feszültségtől mentes. Az este folyamán Péternek ráadásul azzal kellett szembesülnie, hogy csapattársa a feladáson gondolkodik.

Kása Eszter: Rachel pörög az arcán, viszont nagyon aprólékos, ezért sürgetni kell

Mire a másik két csapat már túl volt az első értékesítésen, Rachel és Eszter még a standjukat rendezgették. Ráadásul az első konfliktusuk is előbb robbant ki, mint hogy felbukkant volna az első vásárlójuk. A kezdeti nehézségek ellenére annyira belejöttek a feladatba, hogy a másik csapat egyik tagja ipari kémkedésbe kezdett, hogy ellesse a sikerük titkát.

 

Eszter úgy érzi, nem tud együtt dolgozni az „önállótlan” Rachellel – heves vita robbant ki a spanyol tengerparton

Rachel és Eszter szinte mindent eladtak a standjuk kínálatából, de a segítők kérdésére nem tudták azonnal megválaszolni, hogy mekkora profitot realizáltak a nap végére, ezért gyors számolásba kezdtek. Rachel már az elején elakadt a haszonkulcs fogalma és definíciója miatt, de a feszültség csak ezután fokozódott a jelöltek között.

 

Balogh Levente kihirdette a nyertest

Nem vette mindenki zökkenőmentesen a spanyol meló akadályait. Volt két csapat, akik együtt tudtak összesen annyi profitot realizálni a napi feladatban, amit a harmadik csapat tagjai értek el pár óra leforgása alatt. Így érthető módon számukra Balogh Levente elismerése nem maradhatott el a nap végén.

 

Gombár Betti fel akarja adni Az álommelóért folytatott küzdelmet

Balogh Levente segítői Bettit és Pétert látták a legszürkébbnek a napi feladat végzése közben, ami eléggé szíven ütötte az egyébként is motiválatlan lányt. Ráadásul a jelöltek azt is megtudták, hogy a következő napon attól a csapattól fog elbúcsúzni az elnök úr, melynek tagjai a leggyengébben teljesítenek majd.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!