Ezért távozott Csobot Adél az X-Faktorból

Ezért távozott Csobot Adél az X-Faktorból
Csobot Adél érzelmes posztban írta meg távozása okait.

Csütörtökön délben derült ki, hogy egy év után távozik Csobot Adél az X-Faktor mentori gárdájából. A változás olyan szempontból nem meglepő, hogy amíg a három férfimentor már a hatodik évadát kezdi, addig az egy szem női mentor személye folyton változik a tehetségkutatóban: Radics Gigi kettő, Puskás-Dallos Bogi szintén egyetlen szezon után távozott - írja a 168.hu.

Az RTL Klub mai bejelentésében az igazi szenzáció az volt, hogy Csobot Adélt egy Magyarországon gyakorlatilag ismeretlen, kárpátaljai születésű, ukrán énekesnő váltja, Herceg Erika – róla többet ide kattintva olvashat.

Nem sokkal a bejelentés után Csobot Adél az Instagramra posztolt távozásának okairól: „az RTL-lel régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban.

Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra – egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!