Ezer vak embernek ajándékozott újra látást a YouTube szörnyetege

Ezer vak embernek ajándékozott újra látást a YouTube szörnyetege
Nem csak pénzkeresésből tette magasra a lécet a YouTube pénzosztója MrBeast, aki most sokadszorra megmutatta, a tartalomgyártás mellett emberségből is jelesre vizsgázna, ha lenne erre lehetősége: a tartalomgyártó legújabb videójában ugyanis ezer vak ember kezelését fizette ki, akik ennek köszönhetően újra látnak.

A különböző közösségi oldalakon tevékenykedő tartalomgyártók egy kis rétege igazán komoly összeget tesz zsebre a feltöltött, több millió ember által megnézett videói miatt, azonban közülük csak kevesen vannak olyanok, akik ebből előszeretettel adnak vissza valamit az embereknek is.

Így van ezzel azonban a YouTube-on a személyek között a legtöbb feliratkozóval rendelkező 24 éves MrBeast – polgári nevén Jimmy Donaldson – is, aki a legtöbb videójában több tízezer dollárt oszt szét rászorulók és szerencsés hétköznapi emberek között, használati tárgyakat, autókat és házakat ajándékoz el. Van is miből, vagyonát jelenleg körülbelül 100 millió dollárra taksálják. Ennek ellenére a videómegosztó pénzosztója azonban nemcsak a pénzét osztja szét előszeretettel rajongói között, hanem jószándékkal is igyekszik segíteni a rászorulókon.

Így történhetett meg, hogy legfrissebb videójában ezer, látássérült, vak embernek fizette ki azt az orvosi beavatkozást, amelynek köszönhetően újra láthatnak.

A cikk teljes tartalma és a videó ide kattintva érhető el!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!