Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.

Exkluzív sportfogadási infotainment műsort indított a Szerencsejáték Zrt.
A Mester2es című, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója kínál új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

Az eddig is elérhető élő streamek, illetve online sport és e-sport magazin mellett a sportfogadók március 5-től egyedülálló sportműsorral is találkozhatnak a Tippmix újonnan induló YouTube-csatornáján és a legnagyobb podcast szolgáltató felületeken. A Mester2es című, labdarúgás és sportfogadás fókuszú sorozatban Berkesi Judit sportriporter és László Ági, a Kislány, nagyfoci blog alapítója kínál új perspektívát és exkluzív információkat a sport világáról.

A Szerencsejáték Zrt. új formátumának célja, hogy hazai és nemzetközi meghívott vendégek segítségével nyújtson betekintést és adjon naprakész szakmai információt elsősorban a futball világából, amely sportág a cég sportfogadási bevételeinek több mint felét biztosítja. Az első, dupla adás vendége Marco Rossi szövetségi kapitány volt.

Mikortól meddig fut a műsor, milyen felületeken

Tervezetten havonta minimum két alkalommal találkozhatnak majd a nézők a sportfogadás világába is mélyebb betekintést nyújtó műsorral. Az adások a Tippmix frissen induló YouTube-csatornáján lesznek láthatóak először, majd a megjelenést követően a legnépszerűbb podcast streaming felületeken (pl.: Spotify, Apple Podcasts) és a Szerencsejáték Zrt. saját közösségi felületén is hallgathatóvá, illetve visszanézhetővé válnak a különböző részek. Az indulást és az új részek promócióját, valamint a Tippmix csatornára történő feliratkozást digitális kampány kíséri és segíti.

A műsor indításának fő célja

A Szerencsejáték Zrt. árbevételének 54%-át a sportfogadás adja, amely évről-évre dinamikusan növekszik. A felmérések azt mutatják, hogy a milliós méretű sportfogadói kör tagjai előzetesen és folyamatosan széleskörűen tájékozódnak a fogadásokkal kapcsolatos olyan információkról, amelyek segítik őket a piacok jobb megismerésében és a sikeresebb eredményekben. Új műsorunk elindításával ebben kívánunk szakmai segítséget és teljesebb körű szolgáltatást nyújtani szórakoztató, hazánkban egyedülálló formában.

Kreatív koncepció

A Mester2es célcsoportja a 18-34 éves futball iránt érdeklődő és sportfogadásra fogékony közönség, azonban időről időre más, jelentős fogadási piacnak számító sportágak (pl.: e-sport, tenisz, kosárlabda) is helyet kapnak majd. Cél tovább bővíteni a női fogadók táborát, akik a rendszeres sportfogadóik között jelenleg közel 16%-át alkotják játékosoknak.

Érdekességek

Az általában férfiak által dominált futball világában a Szerencsejáték Zrt. műsorában rendhagyó módon két női műsorvezető kalauzolja a fogadókat a friss és exkluzív információk között, egy dedikáltan Youtube-ra készített formátumban. Berkesi Judit és László Ági kiváló párost alkotnak, akik a próbafelvételeken is bizonyították, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. Amíg Juditot a televízióból ismerheti minden futballrajongó, Ági az online tér egyik legismertebb és legaktívabban alkotó bloggere, aki otthonosan mozog a sportfogadás világában is. Judit szakterülete elsősorban a hazai és női labdarúgás, Ági pedig a nemzetközi futball szakértője. A hölgyek munkáját és a projektet Tőrös Balázs segíti kreatív producerként. A műsor további különlegességét a kis indusztriális kivitelezésű stúdió adja, amely egyedi látványtervezéssel valósult meg.

Az első alkalommal rögtön egy dupla adás készült, amelynek Marco Rossi szövetségi kapitány volt a vendége. A beszélgetés során többek között a közelgő Nemzetek Ligája mérkőzésekkel kapcsolatos elvárásokról is beszélt a mester.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!