Evelin számára véget ért a Survivor!

Evelin számára véget ért a Survivor!
A Holtak szigetéről ismét távozott egy játékos. A párbajban Evelin maradt alul Danival szemben, így neki kellett elhagynia a Survivort.

Hétfői előzetes: Zsófi és Sabira titokban tervet szőnek a többiek ellen? Lehetséges, hogy az egykori szövetségesek újra kibékülnek a Törzsi Tanács előtt?

Tisztítótűz- Kibeszélő: Sabira és Juliska csap össze a hét eseményei kapcsán. A műsorvezető Joe. EXTRA: Gáspár Evelin mélypontra került a kiesése után! A celeb játékos nagyon nehezen élte meg, hogy vissza kellett térnie a civilizált életbe.

Üvöltve esett egymásnak Zsófi és Máté! Senki sem gondolta, hogy a közelgő eső miatti költözés ilyen indulatokat vált majd ki a játékosokból!

Sabira egyvalakinek elárulta Dani titkát! A lány nem sokáig tudta magában tartani a hírt, miszerint Bálint kiesett a Holtak Szigetéről...

Dani vs. Evelin: egyikük számára véget ért a Survivor! A Holtak Szigetén újabb párbajon csaptak össze a versenyzők a játékban maradásért. Az egyik versenyző végleg elbúcsúzott!

„Sz*rok rád!” - Egyre nagyobb az ellentét Sabira és Zsófi között! A menedék miatti vita másnap tovább folytatódott, amikor Máté szóvá tette, hogy egész éjszaka ráesett az eső.

Evelin búcsúlevele felkavarta az állóvizet a Holtak Szigetén! Miután Evelin kiesett, levélben üzent Daninak. Bár a srác elhallgatta az üzenet egy részletét, hamar fény derült az igazságra, amit Alex a szívére vett.

Zsófi zsinórban negyedszer szerezte meg a védettségi nyakláncot! Alig, hogy visszaadta Joe-nak a védettséget jelentő nyakláncot, a lány ismét magáénak tudhatta az elismerést. Íme a védettségi játék!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor