Enikő és Szabi távozott a Nyerő Páros villájából

Enikő és Szabi távozott a Nyerő Páros villájából
Hódi Pameláék a dupla szavazatukat is bevetették a Sugarloaf tagjai ellen.

„Na, és hol rejtegeted a gyűrűt?” – Kettesben romantikáztak a sztárpárok A fiúk meglepetés randevút szerveztek a csajoknak, ezzel is megmutatva érzéki oldalukat. Így derült ki, hogy Dani ki nem állhatja a kötelező jellegű együttléteket, valamint hogy Enikő és Szabi még sohasem randiztak egymással.

Megyeri Csilla totál vakon volt, Béci viszont nem hitt a szemének – kiderült, milyen a sztárpárok memóriája A pároknak egy idilli, boldog család képét kellett újraalkotniuk a memóriájuk és szerelmük segítségével. Sebestyén Balázs nem győzte sorolni a hibákat, ráadásul a bútorok néha önálló életre keltek, így nem is csoda, hogy Enikő „pudingként esett össze” a játék végén.

„Kicsit meghunyászkodunk” – Pamela és Bence leuralták Enikőt és Szabit? A veszélyzónás pár látogatást tett Bencééknél, hátha sikerül meggyőzniük őket, hogy a szimpátiaszavazáson rájuk tegyék a voksukat.

Egymásnak feszült Zdroba Patrik és szerelme a szimpátiaszavazás előtt Az énekes úgy érezte, hogy Betti számára nem fontos a játék, a lány szerint azonban erről szó sem volt. Patrik szerelme sokkal többre tartja a tetteket, mint a szobában való siránkozást, ezért a veszélyzónás pár látogatást tett Pameláéknál, hogy megosszák velük félelmeiket és érzéseiket.

Muri Enikő és Tóth Szabi vs. Zdroba Patrik és Bádoki Betti: egyikük búcsúzott a Nyerő Párostól Ismét két egymással szövetségben álló pár került a veszélyzónába. Négy pár döntött a sorsukról, Pamela és Bence viszont dupla szavazatot adott le az egyikükre. Az eredményhirdetésért nézd meg a videót!

Előzetes: „Hagyj békén!” – Zdroba Patrik és barátnője csúnyán összevesznek egymással Az énekes és szerelme összekapnak egymással, Hódi Pamela sírva fakad – ezúttal Megyeri Csilla párja miatt –, Béci pedig értetlenül áll a következő adásban kibukó taktikázás előtt. További részletek a Nyerő Páros hétfői részében 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!